@darktrip
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Schone camperplek zonder voorzieningen. Mooie wandelroute in de buurt
Goede ruime camperplaats, mooie omgeving en uitzicht als je aan de rand kan staan. Naast de skipiste en restaurant waar je savonds lekker kunt eten, ook enkele medewerkers die Engels kunnen.
2019
Goede camping voor een bezoek aan Praag of de dierentuin. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, niet nieuw maar wel oké. Lekkere dikke straal uit de douche en heerlijk warm
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Goed gegeten in het restaurant! Gratis stroom, water en afval lozing. Super plaats als je op doorreis bent!
Goede camping. Overdag hoor je het zwembad echt heel goed maar omdat we er zelf in lagen hadden we er weinig last van. 's Avonds is het super rustig en ook qua aantal kampeerders valt het reuze mee. Toilet en douche zijn wel aan de mindere kant maar ze functioneren naar behoren. Zitten op de paar minuten lopen een aantal restaurants welke zeer leuk geprijsd zijn.
Schone camping met een mooi groot schoon toilet gebouw. Onderaan de berg zit wel een hondentraining maar daar hebben wij weinig last van gehad. ideale camping voor als je op doorreis bent. want verder is er niks te doen of in de buurt
Goede camping. Wij konden zelf onze plek uitzoeken. Camping heeft een eigen zwembad. Welke super schoon is! Voor een kleine camping zoals deze waren de 2 sanitairegebouwen meer dan genoeg. Op enkele minuten lopen vanaf de camping volop gelegenheid om lekker te eten. Van pizza en pasta tot vis.