@darrmont
Goede vlakke parkeergelegenheid in een rustige, schilderachtige omgeving met veel huizen in de buurt, dus veilig en een paar restaurants en pub ernaast. De toiletten zijn overdag open en er is een waterkraan die overdag wordt gebruikt door de enthousiaste autobezitters, omdat ze heel blij zijn dat je die 's avonds gebruikt om tanks te vullen enz.
Goede rustige en eenvoudige parkeerplaats langs mooie rustige doodlopende weg en op het kiezelstrand. Er is ook een nabijgelegen haven die er ook geweldig uitzag, maar er waren geen andere faciliteiten dan de ruimte om te stoppen en we bleven twee nachten. Er is een pub en restaurants in het plaatselijke dorp en ook het Trump Doonbeg golfresort en hotel van wereldklasse in de buurt.
Geweldige wilde kampeerplek, vlak, ruim en rustig. Geweldige plek om zonsondergang te krijgen en hoewel het een goede vlucht is, is het de moeite waard voor het uitzicht en de omgeving, neem je drone mee en maak nog betere foto's.
Uitstekende verharde camping net achter het strand met gemakkelijke toegang tot het strand en de bergweg en restaurants in de buurt. Openbare toiletten bevinden zich ook op korte loopafstand
Eenvoudige maar veilige stop met waterkraan en dorp met eetgelegenheden in de buurt
Werkende haven met veel parkeerplaatsen, 4 nachten en een goed niveau, met veel pubs en restaurants in de buurt, weinig via andere faciliteiten, maar we vonden een garage op de weg naar Croagh Patrick, blij om gratis watertanks te vullen, hoewel we wel brandstof kochten.
Goede plek voor korte tijd, toiletten aan de overkant van de straat zijn modern en de haven lijkt veilig om te zwemmen omdat lokale jongeren op verschillende tijden kwamen zwemmen en ook vissen en jetskiën enz.
Uitstekende Aire met gratis overnachting parkeren, wat water en afval legen en vullen faciliteiten. We hebben een aantal keren verbleven en vonden het altijd erg goed, maar gebruikte alleen afvalwater legen. Geweldig wandelen en fietsen in het gebied met veilige paden te gebruiken
Uitstekende locatie betalen 5 Euro voor 30 uur stop of 15 Euro voor een week met veel ruimte en veel wandelen en andere activiteiten
Sitecode: 20524
Mooie site met geweldig personeel op een mooie locatie, lopen naar kliffen van moher, faciliteiten zijn top.