@de-steggies
- Adria Twin Supreme 640 SLB
- 2019
- Buscamper
Gekeken of er nog plek was en toen omgedraaid om iets weg te brengen naar Elim. Bedoeling was om daarna terug te komen, maar we werden uitgezwaaid met een dikke middelvinger door het ontvangstcomitee. Even gestopt om te vragen of dit normaal was en daarna toch maar een ander plekje gezocht.
Wij hebben met veel plezier op deze prachtige plek gestaan. Een wijdse blik over de landerijen waar je reeën, hazen en konijnen zult ontdekken. Sanitair en de "huiskamer" is prima in orde en schoon. Stroom en meerdere waterpunten is dik in orde en de wifi is super!! Genoeg te ontdekken op de fiets in deze mooie omgeving. Rust, stilte en onthaasten, dan ben je bij deze vriendelijke eigenaren op het juiste adres. Een aanrader, wij komen terug!!
Perfecte plek om van hier uit te fietsen of te wandelen. Waarom zou je hutje mutje gaan staan, als je hier in alle rust kunt staan voor 12 euro, exclusief stroom. Stroom voor 3 euro. Er is 1 wc en 1 douche Ook voor honden perfect. Gewoon eens komen om reeën te spotten of even op fiets naar ommen door het bos (8km). Tot gauw in het Eerder Achterbroek. Wij komen zeker terug.
Als je de wind verkeerd staat, hangt er bij vlagen een vieze kippenlucht. wij hadden die pech.
heerlijk rustig. lekker wandelen met de honden.
stonden hier lekker rustig afgelopen mei. lekker gewandeld.
Alles is al gezegd. Bedankt gemeente Uelsen.
We waren daar eind september 2019 en hebben er super gestaan met onze 2 viervoeters.
leuke plek tegenover een prima zwembad. loop door het prachtige park dan kom je in het mooie stadje.
Camping is prachtig gelegen aan zee. Mooi zwembad en prima plekken. Maarrrr zelfs half oktober werden we opgevreten door de muggen. Voor mij een reden om dit gebied te mijden.
Rustige plek. Goede vlakke plekken
Prima camping voor op doorreis aan weg d 1083. Prima sanitair. Bakker in de buurt.
Mooie camping aan het strand. Half oktober was het nog prima strandweer. Wel was de hele buurt uitgestorven. Alle horeca gesloten.
Mooie plek aan het haventje. Stond half oktober meer dan vol.
Je staat hier prachtig in oktober voor een klein prijsje. Aan de rivier heb je de meeste zon. Was de enigste camping in Millau die half oktober nog open was.
leuke plek
Goede overnachtingplek
Twee nachten gestaan. Goede plekken en sanitair. Veel te zien in de omgeving.
Top om een nacht door te brengen
De camping ligt dichtbij de waterval. Het onderste gedeelte bij het restaurant is erg druk. Wij vonden een mooi plekje op het hoger gelegen gedeelte. Een camping om nog een terug te komen.
mooie omgeving, redelijke plekken.
Je komt aanrijden en denk....ja hier blijven we 2 dagen.
Goede camping, we voelden ons hier gelijk "thuis". Heerlijk koel onder de bomen.
Goede plek voor een nacht. Je kunt gebruik maken van toilet. En je kunt er een wijntje drinken. Dat hebben we niet gedaan. We hebben een prachtig rondje gelopen naar het meer. met de prijzen wordt niet gerotzooid, meer een kwestie van goed lezen.
Op doorreis deze camping bezocht. Een Brits koppel wat deze camping runt is top. Echte levensgenieters en ze lieten ons meegenieten. camping ademt sfeer.
Sitecode: 11935
Voor de camping geef ik het cijfer 9,5. Leo heeft sanitair douches en zwembad 100% voor elkaar. Ook hebben we heerlijk gegeten uit de grote ketel. Het dorpje is ok. Dit gedeelte van Hongarije is niet het meest spektaculaire van het land. Daarom een dikke 7.
Mooi aangelegde camping. Gerund door zeer enthousiast en vriendelijk Belgisch echtpaar. Sanitair en douches zijn uitstekend. Op 10 minuten lopen is een grote Spar supermarkt en een goed restaurant. Het termaalbad in Heviz is super en daar wandel je in 25 minuten naar toe. Deze camping geef ik een 9 en als we terugkomen in Hongarije, dan voor zeker ook weer enkele nachten op deze camping.