@deKlijn
Sitecode: 196114
heerlijk rustig plekje met vriendelijke mensen ondernemend ,mooie winkel . Een aanrader!!

voor de zoveelste keer hier, lekker in de natuur . veel mooie routes dus dat komt weer goed

mooie rustige plek vriendelijke mensen. leuk om de struisvogels eens van dichtbij te zien, wij mochten mee kijken toen ze gevoerd werden heel leuk .2 dagen ons zelf goed vermaakt. alles ziet er perfect uit en all in prijs is super. bedankt voor alles!

hier 2 dagen gestaan gelukkig een mooi plekje met uitzicht op het water, mooie zonsondergang. andere plaatsen vind ik eerlijk gezegd erg kaal op een grasveld daar mag nog wat aandacht aan besteed worden. sanitair zeer netjes omgeving ook mooi.

wat een mooi plekje, mooi sanitair en vriendelijke eigenaar wat wil je nog meer . zeker voor herhaling vatbaar!
Gister bij toeval hier beland, helaas een heel eind geboekt maar konden nog op de verharding staan niks mis mee . vriendelijk ontvangen. sanitair in goede staat . gezellige knusse plek en mooie omgeving. tot volgende keer
genoeg plaatsen, mooi en schoon sanitair, goed restaurant en verse broodjes op de hoek. wij hebben een prima verblijf gehad
mooie plaats aan het water , gelukkig nog een plaatsje vrij met Hemelvaart . betalen via app. prima prijs 15,50 . wij hebben genoten!

zeer rustige plaats , voor ons iets te rustig, niemand gezien. wel een mooie zonsondergang
super mooie plaats gelukkig stonden wij in de eerste rij met mooi uitzicht op het water. prijs is wel een stuk duurder dan hier beschreven staat, camper 11,- per nacht + 11,- pp per nacht, stroom 3,50 dus voor 2 pers ,2 nachten 73,- incl stroom