@deVooght
- 2010
- McLouis Steel 560 P700
- 2011
21 maart 2026 betere coördinaten: N 40,3769497 O 0,3926174 goede prijskwaliteit verhouding alles is er leuk restaurant
betere coördinaten (denk ik): N 38,8467750, O 0,1101064 geen voorzieningen. €15 voor 24 uur Prima plek voor enkele dagen in dit gezellige vissersstadje. Huisvuil kun je kwijt in de containers nabij de boulevard.
Op 13-02-2024 overnacht. €0,80 per uur en 1e uur gratis tijdens de winter. . Zwart- en grijswater loospunt. Drinkwater-tapunt. Wifi en elektriciteit inbegrepen. Mooie rustige plek en schoon. In verband met de koude zijn douches, wc en wasmachine afgesloten. check de website voor meer informatie.
Met oud en nieuw (23-24) waren we hier. Door de camping was een receptie georganiseerd met traditionele Siciliaanse lekkernijen en om middernacht champagne. Bij de camping kun je ook een auto huren voor n schappelijke prijs zodat je de omgeving kan bekijken/ verkennen. Toen we verder wilden trekken werden we gewaarschuwd voor storm en kregen we advies nog even te blijven in verband met het gevaar. Heel fijn. zie ook onderst review van CBZ
We waren hier 21 januari 2024. Peirino,, aardige en zorgzame beheerder. Ruime cp plek met heerlijk en goed water! In principe eigen sanitair gebruiken. Goede faciliteiten om grijs- en zwart water te lozen. Prima plek om Lecce te bezoeken, voor een kleine vergoeding brengt en haalt Peirino je.
We waren hier 19 januari 2024. Antonio, aardige en zorgzame beheerder. Terrein verhard en schoon. Douches en sanitair ok. Wasmachine aanwezig. De plaatsen hebben een schaduwdoek. Strand dichtbij. Speeltuintje met terrasje.
Fantastisch uitzicht. Vol zicht vanuit de camper op de zonsopgang, zo mooi. sanitair is schoon, wel gedateerd. Winkels en restaurantjes op loopafstand. De camping is een prima basis om de omgeving en de Etna te ontdekken. We zijn goed en vriendelijk geholpen door het personeel en La Focetta Siculla bevelen wij van harte aan.
Sitecode: 91906
Ruime plek, gezellige eigenaren met leuke binnenplaats en in het weekend huisrestaurant, ideaal voor kleine kinderen, mooi fietsen.
erg mooi rustig groen plekje. Vorige reviews zeggen niets teveel. Heerlijk wijntje proeven daar met goede uitleg. Top plek.
Wat ubbi1 schrijft kunnen wij bevestigen. wij zijn hier op 30-06-2022 geweest. Heerlijk gegeten en goed geslapen. Gastvrije ontvangst
mooi, schoon, zwemmen, WiFi etc. prima voor 1-2 dagen
mooie plek aan de zee. top strandtent voor eten en drinken, vriendelijke uitbater. 1e restaurant lopend langs de boulevard is n aanrader
wij zijn hier geweest en hebben het prima gehad. Hartverwarmende en fijne mensen. ook voor de camper was een plekje. prima plekje om naar de stad te lopen Groeten Bas
De stad op loopafstand ca. 10 min 120Kn voor 24 uur inclusief electra Toileten bij de receptie en worden goed onderhouden Geen grijswater dumpen! Geen chemisch toilet lozen! De stad zeker een bezoek waard
compacte camperplaats maar alles is er.
Sitecode: 20171
Verouderd maar in prima staat, schoon. Uitbaters zeer vriendelijk en behulpzaam.