@deWerners
Goed! Vriendelijke mensen, heerlijke en schone douches. Geweldige zonsondergangen. Haventje in de buurt is leuk om terrasje te pakken. Klein winkelcentrum met supermarkt om naartoe te fietsen. Verder niet veel op fietsafstand in de buurt. Wij zijn 2 nachten gebleven.
Erg leuk plekje. Apart, midden in het dorpje. Als de QR codes niet werken kun je ook contant betalen er hangen enveloppen en een zwart kastje om ze in te doen. Simpel maar doeltreffend. Geen toilet open, maar openbaar toilet 1 blok huizen verderop. Bakkertje op het dorpsplein achter de camper plek. Mooi meer om naartoe te lopen. Gewoon leuk voor 1 nachtje.
Zal best prima camping zijn maar voor ons mindere ervaring. We kregen een krappe en flink dure “parkeerplek” waar geen stoeltjes enz mochten staan. 1 nacht gebleven en snel weer door. sanitair wel prima en op fietsafstand van Goteborg.
In één woord Top! Schoon, goed geregeld, aardige mensen en voor deze prijs meer dan waard. Aanrader.
Erg leuke camperplek. Luxe en schoon sanitair. Boeken met de QR code naar de webstite gaat prima. Je ontvangt een mail met toegangscode. Hulpvaardige medewerkers. Op loopafstand van Granna, leuk straatje. In het haventje zijn leuke restaurantjes die ook in het voorseizoen open zijn.