@deleeuwkes
Grote parking voor cv’s. Betalen kan aan de automaat. Uitzicht op het meer. Sanitair aanwezig. Je kan gemakkelijk vanochtend de parking het stadje verkennen. Vlakbij de Rema 1000
mooie staanplaatsen aan de haven. Cash 200 kronen betalen in enveloppe met je gegevens. Mooi uitzicht op de fjord.
Mooie goed uitgeruste camping met vriendelijke ontvangst ( in het Nederlands). Mooi sanitair, wasmachine en droogkast ( extra betalen). Plaats zelf kiezen, hier en daar bbq’s. leuk winkeltje (met houtskool) en koffiehoek.. Goede uitvalsbasis voor wandeling Preikestolen.
Op het moment dat wij aankwamen was de camping eigenlijk al volzet. toch nog een plekje gekregen op een stukje grasveld. Daarna nog verschillende andere Cv’s en caravans op hetzelfde grasveld. 450 kronen betaald. douches zijn extra te betalen. wel goede uitvalsbasis voor Buar Breen wandeling.
Goed uitgeruste maar drukke camping. Supermarkt vlakbij. reserveren aanbevolen
leuke camping met speeltuin en kampvuurplaatsen. Wij hadden een plekje aan het water. Ondanks het regenweer hebben we genoten. Je kan je plaats zelf kiezen. De eigenaar komt s’ avonds langs om te betalen.
inchecken met QR code verliep vlekkeloos. Je kan dan zelf een vrije plaats kiezen. Goede camping voor 1 nacht. Geen grijs water lozen en ook geen drinkwater bijvullen. wel toilet leegmaken.
prima plaats om grijs water te ledigen en drinkwater bij te vullen.
Rustige plaats naast de autoweg in het groen. geen faciliteiten. plaats voor meerdere cv. wij stonden alleen.
grote camping met grote staanplaatsen, prima als uitvalsbasis voor een bezoek aan Oslo. bushaltes vlakbij de ingang. 1 sanitairblok met voldoende douches en toiletten. ook keuken en wasmachine en droogkast( tegen betaling). Tijdens ons verblijf was het rustig. ‘s Avonds een wandeling gemaakt in het Ekebergpark met leuke kunstwerken. ingang vanuit de camping
heel vriendelijke ontvangst door de uitbater. Een mooie camperplaats met uitzicht op de baai. Rustige camping met enkele vaste staanplaatsen. Je kan er zwemmen, een kano of sup lenen. kindjes vinden het leuk om krabbetjes en garnalen te vangen. Afwasplaats met enkele kookplaten, wasmachine en droogkast betalend. Douche gratis