@dezeeuwgoes
- 2024
2 nachten hier verbleven. Hele fijne en hartelijke ontvangst, mochten zelf plek uitzoeken. Alles is zeer verzorgd en schoon. Ook het sanitair is top onderhouden en schoon. ook heel leuk is de ruimte waar je koffie en thee kunt drinken, en er ligt volop informatie om de buurt te verkennen. wij komen zeker nog eens terug!!!
hebven hier gestaan van 28 april tot 1 mei. mooie plek met uitzicht op het meer. 50 m lopen en je zit in het Lago Maggiore. Hele vriendelijke ontvangst. Het was nog niet druk dus er was voldoende plek. 1 mei begon alles wel vol te lopen ivm vrije dag. Sanitair is schoon. Er is een restaurant op de camping met lekkere pizza’s. Supermarkt is dichtbij. Stad “Sesto Calende” is ook goed te dien lopend. Kortom fijn verblijf op deze camping
prima plek. voldoende plekken. wel erg dicht op elkaar. in 10 min op de fiets naar het centrum v Maastricht. sanitaire voorzieningen kunnen wek verbeterd worden. Erg weinig voor het aantal plekken en de douches zijn wel warm maar er komt niet erg verl awater kit de douchekop. Om Maastricht te bezoeken zeker een aanrader!!!
Leuke, schone, goed verzorgde camping. wij hadden een heerlijke plek. Sanitair dichtbij en is mooi schoon. douchen met muntjes en die 6 min heet water is meer dan voldoende!!! vriendelijke ontvangst bij de receptie. Van hieruit makkelijk naar Oostende met de fiets of tram. Zeker voor herhaling vatbaar!!!