@dhm

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Ongetwijfeld zal iedereen hier 5 sterren geven en dat is ook terecht als je alles nodig hebt Echter de zelfvoorzienende camperaar die altijd in de camper het sanitair gebruikt en een lading zonnepanelen op het dak heeft liggen betaald wel mee aan de andere bezoekers. Ik zou graag zien dat de tarieven gesplitst worden, dus wat je niet gebruikt betaal je niet.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

let op aardige vrouw die ook Engels spreekt woont op nummer 37 en niet op nummer 42 zoals in de app staat aangegeven. wij mochten ook met 15 euro betalen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een heerlijke grote ruimte tussen de campers die overal op harde grastegel banen geparkeerd staan. En op de meeste plaatsen prachtige uitzichten op bos en landerijen. Echt een top camperplaats die gelukkig zijn boeren achterhoekse charme heeft behouden.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prijs is 16 euro per nacht zonder stroom. Alles keurig verzorgd en in de jachthaven is er altijd wel iets te zien.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Echt een Portugees pareltje aan de rivier, GNR komt zo nu en dan langs en zwaait vriendelijk naar ons.. er is zelfs een waterkraan aanwezig. met local gesproken en vertelde alleen op het nieuwe nieuwe beton gedeelde parkeren geeft geen problemen. Bezoek het gratis archeologisch museum.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Om toilet en grijs water te legen moet je van de CP terug rijden naar de brede boulevard en die schuin oversteken naar de ook weer doodlopende weg. Daar helemaal aan het eind van de straat zit een groot putdeksel. Wel een tang of schroevendraaier mee nemen. Maar nogmaals mensen hou je aan de regels en respecteer ze.

Wat een gastvrij plekje hebben jullie ons gegeven. We stonden in een zeer roerige nacht mooi bijna windstil tussen de bomen op een nieuw aangelegd stukje grind. En wat is het eiland Als mooi en rustig en lekker dichtbij vanuit Nederland.

Wij komen hier al jaren, en dit is echt een no nonsens CP bedoeld voor campers die alles aan boord hebben en die niet hoeven te betalen voor service die je toch niet gebruikt. Hoop dat meer CP hier eens een voorbeeld aan nemen, de prijzen daar zijn echt belachelijk aan het worden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie camping met aandacht voor afwerking. Jammer is dat de prijs veel te duur is voor de locatie waar je verblijft. Campers zijn echt wel andere prijzen gewend!!

Let op het zijn maar 4 plaatsen ipv 5

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij stonden helemaal achter op het veld met mooi uitzicht over de velden. Echter de boer zet steeds een diesel waterpomp aan dus van rust is daar geen sprake. Daarom maar weer naar voren gereden helaas.