@digiton
- 1999
heel vriendelijke ontvangst, mooie omgeving midden in de natuur. ook het uitzicht is geweldig
grote parkeerplaats vlakbij den Aldi. grijswater en toilet legen en schoonmaker innemen alles gratis! prachtig wandel en fietsgebied.
heerlijke rustig camperplaats met alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft. op de fiets ben je zo in Nordhorn, Denekamp of Ootmarsum🚲
wat een mooie cp heerlijk rustig en een prachtige fiets omgeving, Elburg, Nunspeet en zelfs Harderwijk liggen op fietsafstand.
sinds kort ook toilet en grijswater lozen, er wordt nog gewerkt aan een uitbreiding! 50 meter vanaf de camperplaats is een wasserette en een supermarkt op 100 meter.
hele fijne camperplaats waar je ‘‘s morgens gewekt wordt door vrolijke vogelzang, vooral de Nachtegaal doet de hele dag en nacht goed zijn best🤗 Jantien en Walter zij hele aardige en zorgzame eigenaren👍🏻 Als we weer in de buurt zijn komen we zeker nog eens aan
mooie rustige camperplaats op een hele leuke locatie! leuk fietspad over het oude spoortraject naar Clausthal-Zellerfeld waar je b.v het bergwerkmuseum kan bezoeken. de Nederlandse eigenaren kunnen je veel vertellen over wat er allemaal te zien is in de omgeving. We komen graag nog eens terug
mooie plaats, maar de beloofde sanitaire voorzieningen waren nog steeds gesloten en al sinds lange tijd als ik het zo zie! Het naastgelegen zwembad was ook dicht, erg jammer
mooie rustige, voormalige camping, geen plaats is recht dus blokken noodzakelijk. ruime plaatsen en voldoende schaduwplekken
mooie uitvalsbasis voor wandelingen. prijs is nu €15,44 per nacht. Je kunt gaan staan waar je wil, bijna overal is wel een stroompaal! net sanitair gebouw, alles gratis ook grijswater en toilet legen
mooie ruime plaatsen vlakbij een gezellige stad! heel veel wandel mogelijkheden. Nieuwe supermarkt op 400meter met een ruim assortiment en s’ morgens verse stokbroodjes. s’ nachts erg rustig
Kale parkeerplaats met een heel erg mooi uitzicht! Aan de ene kant de zee aan de andere kant zie je picos de Europa. Koeien en paarden lopen gewoon om je camper heen.
De cp is deze week weer open gegaan, alles is nog lang niet klaar. Stroom moet nog worden aangelegd maar ligt er al wel. Mooie ruime plaatsen met een eigen grasveldje wat nu eerst nog moet groeien. De grond is net opgebracht en dus erg zacht je moet echt over de betonstroken, die keurig waterpas liggen, oprijden. gezien dat een camper tot aan de assen erin zakte en met veel moeite er weer uitkwam!
fijne camperplaats met hele aardige eigenaren, Marc en Rina! Midden in de natuur en direct aan wandel en fietsroutes (knooppuntenroute! en veel duidelijker aangegeven dan in Nederland!) Tijdens een wandeling hoor je een kakofonie aan vogelgeluiden, en dan nog de oorverdovende stilte 's nachts, je komt hier helemaal tot rust! We komen hier zeker nog een keer terug!
Fijne rustige cp waar je heerlijk kan fietsen en wandelen in de omgeving. Op cp De Nijenhaer brengen ze volgens traditie elke dag een eitje, en nu met Pasen kwamen de vrouw en dochters ook nog een bloemetje brengen🥰🐔 Vrolijk Pasen!😍
gestaan van 30 december tot 2 januari, camperplaats tot de laatste plaats bezet! Leuke en gezellige kerstmarkt in de wijnkelders onder de stad de zo genoemde Wein-nachtsmarkt. Okk nog lekker gewandeld en gefietst langs de moezel en door de wijngaarden rond de stad.
We hebben hier 3 januari 2019 gestaan, heerlijk rustige plaats met veel wandel en fiets mogelijkheden. s'nachts lekker rustig, tot dat om 7 uur de klok van het klooster je wakker maakt, wat ik niet erg vind hoor!
Goede en nette cp met alles wat ik nodig ben! Leuk en gezellig plaatsje waar je leuke winkeltjes vindt! Lidl op 300meter
Rustige plek met een geweldig uitzicht, leuke wandelroutes in de omgeving! De kürtax is omhoog gegaan naar €2,-pp dus kost het nu voor 2 personen €10,-In het gebouwtje bij de cp zij heren en dames toiletten, wel verouderd maar goed schoon! Stroom is duur €1,- per 0,5kwh! Verder is er een sanistation, water €1,-
niet de mooiste plaats maar wel alles aanwezig wat je nodig bent! En met 20 minuten ben je in hartje Straatsburg! Ook kun je hier prachtig fietsen langs de Rijn.
Er is hier geen camperplaats mee!
Mooie rustige plaats met visvijvers waar altijd wat te zien is! Ook dichtbij de tuinen van Appeltern(3km)en een prachtige omgeving om te fietsen; je bent zo in Tiel of in Oss. Mogelijkheid om je vuilwater en je toilet te legen, water inname en er is voor een groot aantal plaatsen stroom beschikbaar!
Vriendelijke en hartelijke ontvangst door de vervangster,lekker rustig en landelijk gelegen, mooi en schoon sanitair. Voor de dagelijkse boodschappen ben je zo in Millingen, 1,5km! Heerlijke omgeving om te fietsen je staat zo in Kleve (13km) of in Nijmegen(16km)! Zo zouden meer camperplaatsen moeten zijn.
Mooie goed onderhouden camperplaats, met mogelijkheid je toilet en vuilwater te lozen ook inname van schoonwater! De stroom is bij de prijs inbegrepen!! We hebben hier een weekendje gestaan, fijne camperplaats om de omgeving te verkennen! Lekker gewandeld en gefietst door de bossen Ook Ommen is de moeite waard om een bezoekje te brengen, leuke winkeltjes.
Geweldig prettige CP, een perfecte uitvals basis voor wandelingen en fietstochten in de prachtige omgeving! En voor je het in de gaten hebt wandel je in Duitsland. We stonden hier met Pasen en zoals al was aangekondigd was er een mooi groot paasvuur waar de eigenaar met een borrel en lekkere hapjes rond ging! We hebben nog tot laat gezellig staan kletsen met de andere camperaars en buurtgenoten.
Fijne rustige plaats met veel wandel mogelijkheden! Op dinsdag is het zwembad gesloten, het zwembad stelt ook niet zoveel voor, je kan er alleen baantjes trekken!
Heerlijk rustige plaats, fietspad loopt voor de camperplaats langs!