@dinenrik
Een nacht doorgebracht tijdens onze doorreis. Warm onthaal, mooie finca, rustig gelegen met weidse vergezichten. Mooi aangelegde CP, luxe sanitair. Alles top !
Deze CP heeft een goede ligging. Vlakbij natuurgebied waar mooie wandelingen vertrekken en eveneens dichtbij oesterhaven met eethuizen ( Chez Huguette is een aanrader ) en het dorpje. Wel te duur: 16,50€ , geen elektra en service te betalen ! Maar het is niet duidelijk of er controles uitgevoerd worden op betalingen .
In deze maand geen drassige ondergrond maar je wordt niet echt gelukkig op deze plek : het klinkt misschien ondankbaar maar er is té veel schaduw. De hoge bomen zijn zó dicht begroeid dat er nauwelijks daglicht te zien is, zeker achteraan op het terrein. Van daaruit is Sens goed bereikbaar met de fiets maar te ver om te voet te doen. Sens is wel de moeite !
Wat fijn om zo'n mooie en rustig gelegen CP te hebben met alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft en dit geheel gratis . Een beetje verderop in het dorpje is een buurtwinkeltje waar je op bestelling vers stokbrood kan krijgen. Mooie lusvormige wandeling gemaakt door de wijnvelden met adembenemende uitzichten !
Mooie en rustige gratis CP. Wandeling naar het dorpje rechtstreeks of via de stadswallen. Twee bakkers en enkele bars in het dorp.
We voelden het als een camping zonder liefde en vriendelijkheid, hoewel een foto van de Boeddha op het toilet !! We kwamen half juni aan. Warme temperatuur, 39 gr. zwembad vol water, maar het mag niet worden gebruikt! Tijdens ons verblijf van 2 dagen, een bijna lege camping. Onze dochter met haar vriend, die in Granada woont, kwam ons bezoeken en het was niet toegestaan tenzij ze hadden ingecheckt en de volle prijs betaalden! Ongelooflijk ! En, naast de snelweg, blijf weg!!
Nieuwe air met veel voorzieningen maar nog niet in gebruik. Het toilet is al wel toegankelijk en is heel netjes. Wij hebben op de parkeerplaatsen rondom overnacht.
Aangekomen en terug vertrokken. Dames WC gesloten en urinoirs erg ranzig ! Ook het kraantje waar je water kan tappen is echt vies . Deze camperplek wordt duidelijk niet onderhouden.