@dirk24
Een prima plek om 1 of meerdere nachten te verblijven! Rustig, veilig en een persoonlijke aankomt, wij verbleven hier 1 nacht maar komen zeker terug!
Het perfecte plaatje! Wat een luxe en rust! Alles wat je je maar voor kan stellen is hier aanwezig! Tot in de puntjes verzorgd en schoon, erg behulpzame en vriendelijke gastheer en gastvrouw ga zo maar door! Een heel groot pluspunt vind ik persoonlijk dat er geen gillende en huilende kinderen rondhangen (adults only) wat een verademing! Een horeca achtergrond & een camperplaats / B&B runnen is "The perfect match" Dank jullie wel Jennifer en Roy!
Wij hebben er 1 nacht gestaan omdat het niet anders kon, €60 incl. stroom, Een vreselijke plek en absoluut geen aanrader!
Een prachtige plek met een fantastisch uitzicht! Javi is een super gastheer, spreekt beter Engels dan ik Spaans! Als je hier je camper niet waterpas kan zetten is het misschien beter om te stoppen met camperen!. Zwembad is ook heerlijk, lekker terras en goeie ligstoelen! Kortom: Wij komen hier héél graag terug!
Prijs klopt van geen kant! Wij moesten €36 betalen. Alles gaat appart, zo betaal appart voor het "sanitair",water, stroom en zwembad! Spaar je de moeite hierheen te rijden, het is het absoluut niet waard!
Als je van een schitterend uitzicht en rust houdt ben je hier helemaal op je plek! Het is hier schoon, mooie ruime plek en héérlijk stil! Kortom, alles wat je nodig hebt is hier aanwezig!
Wat een schitterende camperplaats, kraak helder ruime WC''s en douches, het uitzicht is adembenemend, water en stroom bij iedere plek. Zeer vriendelijke uitbater! Een hapje en een drankje op het terras wat wil een mens nog meer! Chapeau!!!
Rustige camping, erg veel vliegen en wilde katten. Prijs klopt niet.....€27.50 moesten we betalen voor 1 nacht. Stroom is hier niet gratis zoals vermeld op de info je betaald €5 per nacht!
Een super fijne plek! Makkelijk te bereiken, extreem grote plekken en het sanitair is bijzonder schoon en ruim. Één van de mooiste plekken waar wij geweest zijn ( zijn er best veel) . Wij komen hier zeker terug!
Duidelijk niet onze favoriete camperplek. Hondjes zijn toegestaan en je betaald er ook voor maar de planten tussen de plekken zijn giftig. Teveel regeltjes en als je je hier niet aan houd wordt je verwijderd van de camping. 1 Toilet, 1 wastafel en 1 douche (alles in 1 ruimte) is een beetje weinig voor het aantal gasten. Omgeving met veel plastic en geen boodschappen service. Supermarkt in het dorp is niet spectaculair. Kortom een tegenvaller!
Super mooi plek met alles wat je nodig heb. Echt de moeite waard
Beste plek ooit, ook voor ons kleine vachtbaby! Tessa is erg behulpzaam, gastvrij en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt! Wij komen zeker terug! Bedankt Tessa voor een geweldige tijd!
Net hier aangekomen maar helemaal enthousiast! Wat een super mooie plek! Schoon sanitair, een spectaculair uitzicht, ruime plekken en Carlos is super gastvrij en behulpzaam. De weg er naar toe valt 100% mee en is prima te doen! Lekker dichtbij Malaga stad en toch alle rust, wat wil een camperaar nog meer? We komen hier zeker terug!
Prijs kwaliteit is helemaal goed. Goede bereikbaarheid en schitterend uitzicht! Schoon sanitair, water en stroom bij iedere plek, afval containers, nette verzorgingsplek op loopafstand naar stadje wat alles heeft, kortom een prima plek!
Wat een super fijne plek is dit! Een zeer warm welkom door Tessa en Tom dus wij voelde ons direct thuis! Kleinschalig dus een super leuk contact met de andere camperaars. Onze teckel pup Paco heeft het ook helemaal naar zijn zin met alle vriendjes. Zoals velen zouden wij 2 tot 3 dagen blijven maar gaan inmiddels onze 3e week in. Het begint nu eind november te worden en de temperatuur is nog steeds boven de 20°. Een echte aanrader dus!