@dld
- 2014
mooie rustige camping met hele vriendelijke eigenaren die altijd tijd hebben voor een praatje het sanitair is keurig en de omgeving is fantastisch om te fietsen. we hebben genoten van de vijver vol met koikarpers
een kleine camping waar je helemaal tot rust komt alles is tiptop voor elkaar en heeft een vriendelijke eigenaar die je bij aankomst alles laat zien je kunt hier heerlijk fietsen in de mooie omgeving ee n groet van Dirk en Mieke uit Dronrijp
komen hier nu voor de 2e keer maar wat een heerlijk plekje hier, rust goeie sanitaire voorzieningen en een prachtige natuur
wat een leuke camping met een eigenaar die om zijn campinggasten denkt het is hier heerlijk tot rust komen alles is goed verzorgd , een mooi schoon toilet gebouwje kunt je was doen en er staan elke dag verse eieren die je kunt kopen en in deze periode liggen er regelmatig zakjes met verse groente ,je kunt hier prachtige fietstochten maken en in ruurlo zelf is alles te krijgen . voor mensen die van rust houden is dit een must wij komen zeker terug
rustige camperplaats vlakbij het centrum van steenwijk jammer dat de waterzuivering ernaast ligt wat voor stankoverlast zorgt om te duochen en gebruik te maken van het toilet moet je 2 km lopen naar het havenkantoor komen hier niet weer vinden de prijs ten opzichte van de service, toilet douche, te duur
hele mooie gezinscamping met alle voorzieningen zoals zwembad restaurant supermarkt.we zijn hier 2 nachten geweest vind de prijs vooreen overnachting pittig maar daar heb je dan ook wat voor als je hier met kinderen komt
leuk cp gelegen aan de jachthaven met goede douche en wc gelegenheid.voor ons een ideaal overnachtings punt om onze reis in duitsland te beginnen
Geweldige camping. Super luxe sanitair, ruime plaatsen, overdekt en openlucht zwembad, grote speeltuin, visvijver, grote campwinkel en eventueel een supermarkt op 1 kilometer van de camping. Gratis gebruik van bus en trein in de regio, mooie omgeving om te fietsen en wandelen.
Hier een nacht gestaan, geen faciliteiten, maar een super plaats om te staan. Ideaal om te wandelen en fietsen 's ochtends verrast met muziek van de alpenhoorn
Wat een rust op deze camping; gewekt door de vele vogeltjes gedateerd sanitair maar super netjes.een vriendelijke eigenaresse; je kunt hier vele uitstapjes maken wandelend of op de fiets.Wij komen hier zeker terug
Prachtige camping aan de Main met restaurant en vriendelijke bediening. Prachtig sanitair met gratis douches. Geweldige omgeving tussen de wijnranken en het dorp Erschendorf met 350 inwoners. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen en een pont om de rivier over te steken. Echt een sprookje.