@edwin&claudia

Mc louis
Ander
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Leuke camping in het groen . gratis shuttle service naar het station om cinque terra te bezoeken . Heel vriendelijk personeel !!! Heerlijk eten in het restaurant. Sanitair wat apart maar dat past bij de stijl van de camping , Maar wel schoon !

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

De camping is een ideale uitvalsbasis om Portofino te bezoeken. De eigenaars zijn supervriendelijk!!! Het sanitair is verouderd, geen wc papier en je zit wel naast de snelweg . Maar voor een paar nachten prima 😊

Sitecode: 20303

Mooi kleinschalige camping , op een rustige plek . Mooi schoon toilet gebouw en heel vriendelijke, behulpzame eigenaren en personeel . op 5 min fietsen van centrum Ceriale en 25 min. fietsen van oude stad Albenga.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Vriendelijk ontvangst , broodjes service . Maar in de douches vonden wij het vies en beschimmeld .

Prima voor doorreis Heel vriendelijke eigenaren en rustig gelegen . Primitief toilet gebouw , maar wel schoon

Zeer gastvrije , mooie en rustige camping . Mooi en schoon toilet gebouw. Zeer vriendelijke eigenaren die je helpen om je camper te parkeren en waterpas te zetten . En ligt op de Grand route .

Nette camping , vriendelijk personeel . Op fietsafstand van deauville , over een fijn fietspad , je bent zo in het centrum .

perfecte plek voor een overnachting . Rustig gelegen in een dorp . je kan er je toilet legen en vuil water lozen . Er is een toilet en wasbak , die schoon waren .