@edwin_vanderwal
Sitecode: 20238
groot en druk, prima faciliteiten.. maar door drukte toch vaak vies ook al proberen ze het schoon te houden…. wel lawaai ‘s avonds maar er loopt beveiliging rond die je kan bellen
de camping is nu afgesplitst van het vakantiepark (wat nu omgebouwd is naar coa) - hierdoor geen zwembad en kantine. voordeel is wel dat er nu bijna geen gasten komen. zelfs in het hemelsvaartweekend 5-6 campers voor toch wel 50-100 plekken. weinig druk op de toiletten en douches (dus dus prima schoon bleven) en hele veld voor onszelf) lekker als je de rust op wilt zoeken :)
lopen 30 katten rond.. stinkt.. geen bril geen toiletpapier.. douche wel warm en veel water en nu geen kosten…. eigenlijk is veilig fietsen niet te doen dus maak gebruik van de shuttle!
geen toilet papier, toiletten en douche erg verouderd… park was wel mooi. restaurant was dicht voor privé feest en voor de rest weinig te doen
heel vriendelijk en behulpzaam en rustig in de stad.. fietsen naar het centrum is te doen. toilet is 1 toilet voor zowel de volkstuintjes, de bar en de camping en in klein hout hokje en wordt niet vaak schoongemaakt.. ook 1 douche.. maar beter dan sommige toiletten op Sicilië. als je in het weekend of op een feestdag komt heb je kans op een feestje met een dj..