@elDuquees
- 2024

Mooie kleine camping op fietsafstand van o.a. Nerja. Heerlijk zwembad, lekker eten en super vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker nog eens.
Adres: Rue des Moulins 3a L-6245 Müllerthal Luxemburg GSM-nummer: +352 621273043 Tel: +352 26784213 Fax: +352 26784212 E-mail: faniz@pt.lu Open: van 15 april tot 30 september Openingstijden: Laatste check-in: 20:00 uur

Mooie schone CP, helaas was het restaurant gesloten. Desondanks mochten wij gebruik maken van de plaats. Als het beneden vol is zijn er nog volop plaatsen boven (rechts naast het hostel).
Vlotte incheck, zelf een plaats zoeken incl. elektra (wifi werkt alleen rond de receptie). Toilet gebouw gedateerd maar schoon. in tegenstelling tot eerder bericht is het toilet gebouw verder op de camping netter (incl. toiletbril). Ruime plek om grijs en zwart water te lozen en schoon water te tanken.
Prachtige CP dichtbij het stadje (700 m), Schoon sanitair, ruime plaatsen. Stap voor stap: - Bekijk waar je wil staan (de plekken variëren in prijs €25- €40,-) - Scan de QR code en meld je aan, geef aan op welke plaats je wil staan. - Betaal via de betaalapp. - Je ontvangt een bevestigingsmail & mail voor de betaling. - Na 10-15 minuten ontvang je een mail met hierin de code van de slagboom. - Wil je wifi of je verblijf verlengen, ga naar VVV
Mooie stopplaats om al het vuile water te lozen (grijs en zwart). Het is onduidelijk hoe je water kan vullen. Gelukkig hebben we nog genoeg water, dus voor ons geen probleem
Je kan onmogelijk bij deze plaats komen. is op een legerbasis. naast het tankstation.
Prachtige, schone camping. Ruime plekken, prima WiFi. Aardig ontvangst met veel informatie over wandeltochten rondom de camping. Kleine winkel inclusief bar/restaurant, met dagelijks vers stokbrood. Tijdens ons verblijf alleen geopend tot 15.30 uur (en op zaterdag ook nog eens van 19.30 tot 21.30). Hier zijn munten te verkrijgen voor de wasmachine en ook voor de wasdroger.
Helaas alleen grijs water kunnen lozen. De service zuil was afgedekt. Dus geen vers water kunnen tappen en geen zwart water kunnen lozen