@elsandro

1998
6m
Buscamper
Bezit

prima locatie, achterin staan vuilnisbakken. niet gestoord , in hoogseizoen zal men campers moeten weren uit de binnenstad, bord verboden voor campers staat bij de toegangsweg vh centrum. mensen die last van geluid hebben in het hoogseizoen kunnen misschien beter achter de geraniums blijven zitten.

Geen bord dat er overnacht kan/mag worden, maar voldoende plek. stadion was op een dinsdag middag open en je kon naar de douches. een stuk leuker dan de P in Mirandela, maar ieder zijn ding.

er wordt nog heftig gebouwd. de plekken zijn op dit moment toegankelijk, net als de sani zuil, maar op 1 plaats staat een bulldozer klaar. mooie omgeving maar wel buiten het dorp, itt de omschrijving en coördinaten.

op het eerste oog een wat saaie plek, de CP iets verderop ligt leuker bij het water maar is puur een parkeerplaats met gravel, geen CP vermelding en geen service punt. lekker hier gebleven, smiddags een marktje met 3 kraampjes op woensdag en s'avonds Pizza. ik mocht de code voor wifi hebben, in 4G was ik dat al kwijt geweest voor het uploaden van mijn foto's de afgelopen 2 weken. leuke houten bankje in het gras, onder bomen, naast een bakker.

zoals eerder omschreven, nog steeds werkende stroompalen, even proberen als je alleen staat of de snoeren volgen. douches waren ook met warm water , een extra gelegenheid voor een handwasje met een buscamper. meertje vlakbij, wel wat winkeltjes gesloten op maandag in het dorp. 1 plaats verderop zit ook een CP met gratis stroom, die paal en 3 vlakgemaakte plekken zijn nieuw. 4 km naar het noorden, Saint Auvent

Sitecode: 72094

mooie gratis camperplaats langs een kade met boten. veel fiets paden langs de Loir en Nevers is ook leuk met veel eenvoudige eet tentjes.

Sitecode: 52098

leuke boomrijke parkeerplaats bij een prima restaurant. mijn eerste camper overnachting dus geen vergelijkingsmateriaal. prima plek.

erg fijn om gratis te kunnen douchen of bij een kleine consumptie omdat ik toch moest wachten, verder vooral een grote parkeerplaats waar vrachtwagen chauffeurs overnachten

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

een grote camping met veel verschillende plekken,deze keer kon je met de bewaking meerijden in z'n karretje om een plekje te kiezen. sanitair is prima en op meerdere plekken.restaurant is ook prima. in hoogseizoen zou ik in heel de Algarve niet willen zijn. het ene personeelslid is de andere niet en wifi voor zoveel mensen die niet snappen hoeveel data streaming kost is onmogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

heerlijke plek, voelt als een b&b . keukentje , afwasplek toilet en douche maar vooral die schattige teckels. fijne ontvangst en zelfs een vuurtje eind vd middag in februari. de asfaltweg vanuit beide richtingen is soms krap en het laatste stuk onverhard zal voor sommige even slikken zijn, alhoewel, ik begin net. Absolute aanrader en het stadje Bocairent heeft veel natuurschoon qua rotsen .

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

mooie plek en makkelijk betalen aan de poort. Douche zou fijn zijn, desnoods koud. Foto toegevoegd met diep gras. Borden van de afsluiting wegens hoog water afgelopen september stonden er nog.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

'achter' het stadion is niet te komen, naast een soort congreshal zijn parkeerplekken die op 1m95 beperkt zijn. maar het is donker, plek zat en oude afgesloten toiletten naast de vuilwaterplek aan het einde van het terrein.