@emelie
zeer mooie plaats, zeer vriendelijke beheerster, waren daar 4 dagen, heerlijk op de fiets kun je snel naar mooie hoekjes van het Gardameer. Het is geen probleem met gebitsbeschermer en veiligheid om plezier te hebben. sanitair is momenteel gesloten wegens corona.
Een heel mooie plaats, was heel rustig, geen aanbod, als je rust zoekt vind je het hier
Waren er begin juni voor een nacht, de ruimte is erg schuin, maar goed te doen. Nogmaals bedankt voor de vriendelijke hulp.
Super vriendelijk, eenvoudig maar erg behulpzaam. U kunt veel tochten maken, zowel te voet als met de fiets. Bus direct voor de camping, sanitair iets ouder maar ok. Bedankt voor alles, kom graag nog eens terug
zeer mooi gelegen, vriendelijk personeel, alles netjes en schoon. graag weer heel erg bedankt
Zeer onvriendelijke beheerder, u bent niet welkom als stacaravan eigenaar als u een nacht blijft, u wordt daar ook van op de hoogte gebracht. de plaats is erg mooi en centraal, maar alles wordt oud en heel gemakkelijk. zal niet teruggaan naar deze plek vanwege de onvriendelijkheid.
prachtige plek, sauna naast de deur, nadeel, je hebt extra elektriciteitsmunten nodig die je krijgt in de toeristische info of in de sauna. anders erg leuk om te wandelen