@erik1971
- 2021
- Benimar Sport Anders
- 2011
- Alkoof
we zijn hier 1 nachtje geweest, perfect om het stadje te bezoeken. zwembad klein, sanitair oud maar voldoende, receptie vriendelijk maar druk. veel campers voor een nachtje. dole lopend te bezoeken , leuk voor een dagje. wij betaalden 37€ met 5 personen, in augustus.
wij hebben hier 3 nachten gestaan en op zich een prima camping. de plek die wij kregen was niet prettig voor een camper , erg ongelijk , waardoor ik vroeg om een andere plaats maar dat was niet mogelijk. zwembad top, met glijbanen dus leuk voor de kinderen. sanitair niet heel bijzonder maar wel voldoende. in de omgeving niet veel te doen, met de camper dagje naar sisteron geweest. het meer stelt niet veel voor je kunt er de kano gebruiken.
kleine rustige camping net buiten castellane, prima voor een paar dagen. beheerder is druk met iedereen en doet zijn best om alles goed te regelen. sanitair moet nodig vervangen worden, meerdere toiletten niet bruikbaar. wel schoon. omgeving prachtig, leuke ritjes gemaakt, castellane leuk plaatsje met een paar restaurants. wij betaalden 55 € per dag voor 5 personen in juli.
prima camping voor een aantal dagen. goede plek met water en afvoer, en hoogte verschillen op de camping. oud sanitair, dit is aan vervanging toe. lopend naar het strand, met mooie zee maar eenvoudig strandje. treinstation vlakbij voor bezoek aan Nice en cannes. paar grote winkels op loop afstand, geen oud centrum o.I.d. wij betaalden 85€ voor 5 personen in juli.
prima camping voor een paar dagen. grote plek voor Italiaanse begrippen. sanitair erg eenvoudig, wel voldoende en schoon. lopend naar de stad en naar strand. grote Lidl vlakbij de camping. zwembad prima maar gesloten tijdens de siësta. geen bal of muziek bij zwembad mogelijk. restaurantje heerlijk gegeten en vriendelijk. portier in de avond niet op de hoogte wie er op de camping staat. wij hebben 15 minuten voor de slagboom gestaan.
fijne camping met goed en schoon sanitair. fijn zwembad met snack en restaurant. plekken zijn wat krap, met een grote camper lastig draaien en keren. wat fijn is hier , je kunt lopend naar het centrum waar een paar leuke restaurantjes en winkeltjes zijn. ook lopend naar strandje aan het meer. nadeel zijn de muggen , je kunt als het donker wordt bijna niet meer buiten zitten. wij betaalden 80€ per nacht voor 5 personen in juli.
mooie camping aan het meer. heel goed en schoon sanitair. ligt goed op de route verder naar het zuiden, maar hier kun je prima een paar dagen verblijven. wij stonden voor de receptie tegelijk met 5 anderen, dan is alles geblokkeerd, en kan er ook niemand meer uit, maar was moment opname. wij betaalden 90€ voor 5 personen in juli .
deze cp is prima als je de stad Heidelberg wilt bezoeken. lopend een uur tot het centrum, maar de bus stopt voor de deur, in 10 minuten ben je in de stad. camping stelt niet veel voor, kleine plekken naast elkaar, wel aan het water, sanitair eenvoudig maar schoon, receptie vriendelijk. wij betaalden 57€ voor 5 personen in juli.