@familycamper2025
We hebben hier één nacht overnacht op doorreis. Alles was prima. Vers water voor €1 is prima, en afvalwater kan ook geloosd worden. Winkels en tankstations zijn er voor de deur. We komen zeker terug als het op onze route ligt.
We hebben als gezin enorm genoten van deze plek. Een geweldige speeltuin, winkel, bakker, verse vis, pizza en andere snacks. Het ligt direct aan zee en het hoogtepunt voor de kinderen is een fantastische binnenspeeltuin. We raden het van harte aan. Het enige wat even duurde, waren de instructies. Nog een pluspunt: de tijd waarop je incheckt, is ook je uitchecktijd 👍🏻 Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt, wat geweldig was.
Geweldige locatie, zeer schoon sanitair, broodjesservice en het strand is op slechts een minuut afstand. Supermooi, superbewaakt strand. We hadden een geweldige plek aan de rand van het strand, supermooi. De speeltuin zou wel wat vernieuwing kunnen gebruiken; hij is vrij eenvoudig. Het personeel is supervriendelijk. We komen zeker terug.
Sitecode: 19256
Dit was onze tweede keer hier en we zijn weer enthousiast. Geweldige speeltuinen voor kinderen. Schone toiletten, een minimarkt en een restaurant op het terrein. We komen zeker terug. Het personeel, zowel aan de telefoon als ter plaatse, is supervriendelijk.