@fennar
Sitecode: 20377
camping met gemengde gevoelens. €61 voor 1 nacht voor een klein plekkie op de kiezels net. naast de camping. Alle voorgaande berichten kloppen. Dan kan je led schermen ophangen op de wc, maar om dan uitgekafferd te worden door de eigenaar omdat hij denkt dat je niet boven het putje hebt geloosd en dreigt met een boete van €80 (staat op camera) is zeer klantonvriendelijk. Als je zegt “laat maar zien de beelden” haakt hij af. daarom 2 sterren.
Heerlijke camping onder de dennenbomen. Fijn voor temperaturen van 30 graden. toch voldoende zon doorlatend. de camping ligt aan het meer. toegang met een wat kleiner gras strand en een grotere toegang van zandstrand. voor wat betreft de goedgekeurde gasaanleg: wij hadden van te voren gezegd dat we geen certificaat hadden maar wel een moderne camper hebben. toch waren we welkom. Geldt denk ik alleen voor Duitse gasten.
let op! houdt Falkensteinstraße 3 01814, Bad Schandau, aan. Als je de navigatie aanhoud van het Ferienhaus rijdt je jezelf bijna klem. De camperplaats ligt ervoor. verder prima weitje. Er is beperkt stroom. De beheerder rekent naar verbruik af. Zorg dar je cash geld bij je hebt. met munten betalen aan de automaat of met papier cash bij de receptie (voor 18 uur) nette nieuwe wc. Papier zelf meenemen. De douche wordt aan gewerkt.
Een heel betaalbaar pareltje met uiterst vriendelijke beheerster. Aan een prachtig zwemmeer met strandje en ligweide.. Bakkertje op 10 minuten lopen.
Mooi opgezet met ruime schaduwrijke plekken. Iemand van het park wijst je naar je plek. Goed advies van receptie over hoe naar Cinque Terra te komen. Leuke bar met ook wat eenvoudige panini’s en ijsjes. Een vijfde ster wanneer er niet constant vliegen rond je hoofd zoemen.
Een heel mooie combinatie van stacaravans, houten tiny houses en ruime camperplaatsen op sappig gras. En leuke geitjes, kippen en pony. Sanitair is prachtig. Mooi en verwarmd zwembad met bedjes, zitjes en hangmatten. Vriendelijke receptie. Deze locatie is net geopend dus alles fris.
25 augustus 2021 Mooi aan de rand van Alde Feanen. Alles goed aangelegd en bijgehouden. Zeker het sanitair. Nog allemaal nieuw dus het groen moet nog wat groeien. Jammer dat er op 30 meter afstand 5 huizen worden gebouwd. Dus vanaf 07.00 uur gegarandeerd hijskranen, schiethamers, vrachtwagens en bouwradios. Volgend seizoen ongetwijfeld richting de 5 sterren.