@fiatpaulusma

super leuke camping! marta en haar man zijn heel vriendelijk. ook het personeel. sanitair wordt goed schoon gehouden en ziet er erg netjes uit. leuk verwarmd zwembad met speeltuin. er is een barretje waar je drinken en een ijsje kan halen. ook kun je een kaas en vleesplank bij hun bestellen die zij voor je bereiden. wij hadden er ook nog een fles wijn (homemade) bij. wij komen zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 92003

top in orde! douche en wc netjes en worden goed schion gehouden. vriendelijke eigenaren en een super leuke camping voor de kinderen. wij komen zeker terug!

wij zijn erg vriendelijk behandeld hier. de camping is uitstekend. goede ruime plaatsen voor onze camper. en we mochten zelf een plaats uitzoeken. de prijs is nog relatief laag vergeleken andere plekken hier in de buurt. we staan vlak naast het restaurant waar ze ook erg vriendelijk zijn en vol op aandacht aan onze kinderen geven. er zit een winkel bij voor alle bazis benodigd heden. we staan ongeveer 30meter van af de zee. en de douches zijn top

prima camping! aardige mensen en alles is aanwezig. tram dichtbij om naar praag te gaan. sanitair schoon.

heerlijk rustig. sanitair is top. alles is aanwezig. zeker een aanrader. vriendelijke mensen!