@flosjeboskat
de nieuwe plek is iets verder, mooi aangelegd en electriciteit met automaat goed bereikbaar en ‘s nachts niet veel verkeer
zeer mooie groene camping, goed net sanitair en zeer goede bakker daar !
behulpzame host, we konden plaatsen zelf kiezen, goede bar aan ingang democratische prijzen, schoon sanitair maar wat verouderd. ideaal voor bezoek aan natuurgebied Lumbier
zeer goed ontvangst, plaats voor camper kan je kiezen, goed sanitair, mooie natuur
mooi uitzicht, vriendelijke host, zeer net sanitair, maar gezamenlijke kleedkamer voor de douche, indien je met hond komt, er lopen vele katten in de buurt, enkel wifi rond de cafetaria
goede staanplaatsen mooi egaal, alle voorzieningen aanwezig, ideaal gelegen voor bezoek per fiets aan de bollenstreek, vriendelijke eigenaar
voldoende plaats voor camper 7 m, goed bereikbaar, op 9 km van het centrum, best te doen om Stockholm per fiets te verkennen, geen onveilig gevoel, douche en wc in containers, basic maar hier was er nog veel plaats
prachtige plaats, net sanitair, 260 kr, registreren met app, slechts 19 plaatsen met elektra, door kleinschaligheid blijft het lekker rustig