@fossicker
- 2022
- Hymer Tramp Anders
- 2006
Camping in vervallen staat, werd vriendelijk ontvangen bij de receptie met de mededeling dat we zelf een plek mochten uitzoeken maar wel moest proberen om de aandrijflijn op de verharding te houden. alles drassig, lang gras en niet onderhouden. sanitair goed maar niet schoon. rest van de camping en ook de huisjes zien er niet fris uit. 2 sterren voor de vriendelijke ontvangst
Camper plaatst tussen de wijngaarden. nieuwe Franse eigenaresse die ‘s avonds even langskomt voor een praatje en verkoop van producten. er is een wc en douche (sterk verouderd ) . Na hele dag regen wordt alles wel vies en drassig.
Mooie camping in een bos met aardige beheerders. sanitair is mooi en schoon alleen wat weinig. (2 douches en 4 toiletten). standplaatsen mooi en verzorgd al hadden we na een nacht regen moeite om weg te komen. Wel ver van voorzieningen
In tegenstelling tot vorige schrijvers is deze camping eigendom en deel van een keten en zijn er nieuwe beheerders. Terrein heeft wat achterstallig onderhoud en water op de plaats functioneert niet meer. Helft van het sanitair was afgesloten en hierdoor was het wat druk. camping was ‘s nachts niet meer verlicht dus pikkedonker. Restaurant was vervangen door afhaal pizza’s. al met al een fikse achteruitgang voor dezelfde prijs al vorig jaar.
Camping ligt een beetje achteraf en gaf niet het gevoel dat je vlak bij zee was. Plaatsen waren groot en netjes. beheerder was niet bij aankomt maar telefonisch werd doorgegeven een plaats te kiezen, sanitair netjes alleen raar dat er ‘s avonds geen verlichting was. Beheerders zijn aardig maar je kunt er niet pinnen. Ook is er in mei nog niets te eten
mooie rustige camping in de bossen met mooie grote plaatsen en verlichting, sanitair netjes en schoon. Mooie plek voor honden en 5 sterren mede door het zeer vriendelijke Engelse koppel, dat een rondje maakt om te vragen of alles naar wens is. Top
site moeilijk te vinden maar toch online geboekt en betaald, bij aankomst geen beheerder te vinden en ook de meldpaal werkte niet naar behoren. Vriendelijke camping mevr heeft ons de code gegeven en we zijn ergens gaan staan. camping terrein onverzorgd, sanitair verouderd maar schoon, niet geweldig met honden aangezien de camping in een woonwijk ligt, daarom ook rumoerig
online gereserveerd en op de dag zelf de beheerder een mail gestuurd dat we wat later waren(na 18.00uur). Keurig een mail terug met de toegangscode. Bij aankomst was de beheerder nog aanwezig en adviseerde bij het hoofdgebouw te gaan staan omdat alleen hier de toiletten gebruikt konden worden, het andere toiletgebouw was nog niet voorzien van deuren. Sanitair verouderd maar wel schoon, het terrein netjes en ideaal voor honden. Supermarkt vlakbij
groene camping met (te) veel plaatsen. tijdens ons bezoek van 30% bezet en nu al geen privacy. sanitair bij onze plaats was vies en verouderd. geen onderscheid tussen vrouwen en mannen toilet, op zich modern maar in sommige gevallen niet fris. bij aankomst bleken honden niet toegestaan vanwege de loslopende dieren (een paar kippen) maar bij hoge uitzondering mochten we blijven als onze hond maar in of bij de camper bleef. veel lawaai van de weg
Camping bezocht begin April op doorreis. Reservering via de ANWB was niet te vinden. Grote camping zonder privacy, ook in het sanitair, grote was zaal met wel 20 wasplaatsen overigens sterk verouderd en aan vervanging toe. Uit laten van de hond was buiten de camping niet te doen door de drukke weg, dus iedereen liet zijn hond uit op de camping. In April was dit al een opgaaf, laat staan in het zomerseizoen
camping twee maal bezocht op heen en terug reis op een grand comfort plaats. sanitair is oud en aan vervanging toe. beide keren een sterke riool lucht in het gebouw. Restaurant op woensdag altijd gesloten. camper plaatsen niet echt schoon en best wel op elkaar. Er is een broodjes service, maar zeer duur, beter is om even naar de supermarkt te lopen op 800m.