@geen-id85
- 2021
- Volkswagen Crafter Anders
- Buscamper
2023
s Avonds in de schemering aangekomen. er werd nog steeds veel geschoten op nabij gelegen schietbaan. tevens militaire oefening met voertuigen gaande in veld naast parkeerterrein. maar het komen en gaan van vele autos op deze P duidt ook op andere zaken, zoals ook te lezen in andere camper apps. zijn verder gereden ..
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

rustige groene parkeerplaats. onze bus a 6,5m aan het einde langs de bosrand geparkeerd. In wegrij stand parkeren; 7 uur s avonds bijna leeg, 8 uur s ochtends propvol met forenzen
fijne schone overzichtelijke plek voor lozen grijs en toilet
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Mooi veld. Even gemeld bij erg vriendelijke receptie van hotel, die vroegen er zelfs geen consumptie voor. Restaurant ma en di dicht, maar zelfs dan kan je prima gaan staan verwacht ik

2022
degelijke rustige en schone camperplaats. fijn groen parkje met water erbij. Dinkelsbuhl wel erg toeristisch druk, als je voor n drankje gaat is t eerste café op 100m waarschijnlijk de beste optie
eenvoudige parkeerplaats zonder camper voorzieningen. super groot, dus ook heel laat nog plek. loopafstand van het centrum. prima voor de nacht
2021
prima plek voor een nacht. mooie speeltuin via paadje achter de CP te bereiken