@gerardoprins
- 2017
Sitecode: 19306
op de camping een mooie plek uit mogen kiezen, hartelijk ontvangst. camping op 17 kilometer van Rothenburg, met prima fietspaden. in camper had ik geen stroom, meteen een reserve stekker van eigenaar in bruikleen. mijn stekker had kabelbreuk, door eigenaar gerepareerd 😀 en terug ontvangen, super service zonder de vraag te stellen, super. camping met restaurant, vanavond gaan we dat ervaren. keurig toiletgebouw 🤩
aangekomen 1 september, vriendelijk ontvangst, mooie plaats uitgezocht, ruime plaats. Sanitair is mooi, zuiver, compleet. met ASSI korting voor de camper en 2 personen, incl alles ook Electra voor € 16 per nacht. prachtig zwembad en kleine supermarkt en restaurant.
Hartelijk ontvangen door de eigenaar Annick, er stond koffie en peperkoek voor ons klaar!, mooie camperplaats, prachtige fietsroutes, en op 5 kilometer van Ieper, superlekker dus! Groet Gerard en Rita
aanrader! super camperplaats, heel schoon sanitair, gastvrij echtpaar. Als extra verassing op zaterdagavond ( georganiseerd door eigenaar) een gezellig houtvuur, met hapje en drankje , dus werd er kennisgemaakt met de mede kampeerders, alles bij elkaar genomen: fijne vakantie op heerlijke plek.
goed verzorgde camping, heel aardige eigenaren, mooie sanitaire voorzieningen, heel mooie fietsroutes. komen zeker terug.