@gertenbianca
Op zich is de camping prima voor een nacht of 2. Vriendelijke mensen. Ben zelf niet kapot van de douches. verplicht op blote voeten. Zit 1 put die is in het midden van het gebouw dus als je slim ben pak je de douche naast de muur heb je geen last van stomende andermans haren. ik deed steeds binnen gewoon me badslippers aan. Broodjes Service is piekfijn in orde. We zijn met de fiets naar etretat geweest. was goed te doen. elektrisch dan!!
Hele leuke camping. Met achter de camper plaatsen een schattig stromend beekje. Ontbijtservice. 1 stokbrood en 2 croissants voor 3,50! Aardige vrouw van de receptie deed haar best in het Engels. Wij zijn met de fiets naar Dieppe gegaan. Had ik zonder elektrisch niet gered. Al met al een aanrader.
handige plek. korte fietsafstand naar Brugge. prima douches. geen camping maar gewoon allemaal camper plekken. staan ook wel tentjes. geen eet gelegenheden. maar Brugge is dichtbij. zit op 5 min fietsen ook een leuk smulhuis met heel veel soorten snacks en sausen. oftewel.. aanrader!!