@ghibbli
2022
pas 's nachts op voor dieven ze openen de rechter passagiersdeur en je hoort niets zeker 3 campers open vanavond gestolen contant geld en camera's de politie van Rouen accepteerde het rapport niet omdat het blijkbaar offline was toen ik 112 belde, accepteerden ze de verklaring en gaven ze de notulen? ze zeggen dat diefstal typisch is in dat gebied
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Als het meer verzorgd was! alles is in orde. grote plaatsen en plaatsen zowel in de schaduw als in de richting van het meer. klein koud zwembad open van 10 tot 20 jammer voor de wifi: 1 verbinding 7 euro in 3 we betaalden minder dan 27 euro voor een nacht
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Er is alles wat je nodig hebt en gratis
uitstekende camping in het midden van een bos voor een rustige zeer ruime camper besteld nette diensten beschikbaar, kano's, bars, rivier, spelletjes voor kinderen
echt een leuke plek. na 1 km in een bos opent het een grote open plek al tot uw beschikking. Ononderbroken stilte, vossen, zon, schoonmaak en diensten aan echte aanrader beschikking. 35 zloty (€ 8) voor campers op de drie.
schuin terrein en blijkbaar veilig, laden en lossen gratis
geïsoleerd, een fontein om water te halen uit berr. de natuur is de moeite waard