@giampy
- Pilote Altro Altro
- Integraal
allemaal bezet door auto's.
direct aan zee, erg handig voor het centrum op 2 km dat kan worden bereikt in het voetgangersgebied of per fietspad. mooi dorp met kleine supermarkt goed gevuld de Spar in de buurt van de kerk. zoveel wind die stof oproept. ze zouden mensen moeten verbieden douches te nemen waar ze onder lang wachten water nemen!
Sitecode: 71934
GEEN SERVICE MAAR HET MOOIE PRIVÉ KLEINE BED OP HET CANAL DU MIDI. fietspad en loopt op slechts een steenworp afstand.
prachtige omgeving in een park. laden en lossen en elektriciteit. mogelijkheid tot wandelen en fietsen. Zeer aan te bevelen.
erg armoedige plek. geen diensten maar dat zou het minste zijn. lijkt ook een slecht gebied te zijn.
we passeerden augustus, maar heel slecht. massed campers is er geen ruimte. erg duur.
zeer dicht bij de zee met strand x onze hondenvrienden, aan de fietspaden en aan het prachtige natuurlijke pad net achter het gebied. twee dingen kunnen worden verbeterd: de fontein van water die in de grond wegloopt en een meer creëert en de afvoer van grijs en zwart water dat zich buiten het gebied bevindt en niet eens zo dichtbij. echter sterk aanbevolen.
geweldige stopplaats om de nacht door te brengen. geen diensten. heel rustig, midden in de natuur.
prachtige vintage locatie tussen de wijngaarden. je wordt verwelkomd met veel hoffelijkheid. is het enige dat ongelofelijk is, is dat het 48 uur lang gratis is. De stop met elektriciteit, water en afvoer. We hebben zoveel vriendelijkheid gerecycled. We hebben wat wijn gekocht.
Sitecode: 19140
rustige plek, schoon, veilig, weg van de verwarring, erg vriendelijke manager. € 5 om te slapen + € 4 stroom. WC en grijs waterafvoer ontbreken. Alleen een negatieve opmerking als u 4 km moet verplaatsen.
dijk die toegankelijk is via een smalle weg met lage planten. onkruid overal geen service. moeite met het manoeuvreren van grote campers. afgeraden.
verstoord gebied. iedereen plaatst zichzelf waar en hoe hij wil. heel weinig kolommen voor elektriciteit die ook 12 euro per dag kost. erg stoffig. alleen positieve opmerking de nabijheid van het prachtige strand, maar is verboden voor honden.
uitstekend ruim gebied. mooie locatie, omringd door de jachthaven. schoon en netjes. laden en lossen bij de prijs inbegrepen. jammer dat er geen elektriciteit is. Zeer aan te bevelen.
gebied is handig om het land van waaruit u kunt benaderen met een lift naar beide prachtige wandelingen geschikt voor iedereen. fantastische plek voor honden. rustige omgeving .Personeel zeer hoffelijk.
handige parkeerplaats aan de Gorge Ferlach dag te bezoeken. vrije uitlaat. betaald water en elektriciteit. aanwezigheid van nomadische. discreet.
ottimo.acqua.solo 3 posti.tranquillissimo.vicino mooi fietspad. mooi uitzicht
Er zijn 6 plaatsen voor campers, maar jn worden verspreid over het park getolereerd. 2 stappen eurospar en nabij het centrum. 8 euro per dag. discreet. goed punt van overgang. afval water en elektriciteit voor gratis voor een vergoeding.
Camping gewoon erg handig om Salzburg te bezoeken op een fiets. erg duur voor wat het biedt. € 44 campers 2 personen elektriciteit een hond. ze vingen in de tweede op een toonhoogte die je kon niet eens de luifel te openen. Ik zou niet terugkeren.
Granada verwelkomde ons een meisje die de eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. geweldige plek is goed stand gehouden op een prachtige locatie. lopen naar het gezellige centrum. Het ziet eruit als een mini-camping. .no douche wasmachines. Zeer aan te bevelen. goed punt voor een bezoek aan de ijsgrot.
de manager is uit haar hoofd bijna gewelddadige zo woedend was omdat we beslissen waar te parkeren per uur of voor de nacht. als er een lichaam dat regelt de camping managers moet hem verwijderen. sconsigliatissimo.