@giampy
- Pilote Altro Altro
- Integraal
2019
allemaal bezet door auto's.
direct aan zee, erg handig voor het centrum op 2 km dat kan worden bereikt in het voetgangersgebied of per fietspad. mooi dorp met kleine supermarkt goed gevuld de Spar in de buurt van de kerk. zoveel wind die stof oproept. ze zouden mensen moeten verbieden douches te nemen waar ze onder lang wachten water nemen!
Sitecode: 71934
GEEN SERVICE MAAR HET MOOIE PRIVÉ KLEINE BED OP HET CANAL DU MIDI. fietspad en loopt op slechts een steenworp afstand.
prachtige omgeving in een park. laden en lossen en elektriciteit. mogelijkheid tot wandelen en fietsen. Zeer aan te bevelen.
erg armoedige plek. geen diensten maar dat zou het minste zijn. lijkt ook een slecht gebied te zijn.
we passeerden augustus, maar heel slecht. massed campers is er geen ruimte. erg duur.
zeer dicht bij de zee met strand x onze hondenvrienden, aan de fietspaden en aan het prachtige natuurlijke pad net achter het gebied. twee dingen kunnen worden verbeterd: de fontein van water die in de grond wegloopt en een meer creëert en de afvoer van grijs en zwart water dat zich buiten het gebied bevindt en niet eens zo dichtbij. echter sterk aanbevolen.
geweldige stopplaats om de nacht door te brengen. geen diensten. heel rustig, midden in de natuur.
2018
prachtige vintage locatie tussen de wijngaarden. je wordt verwelkomd met veel hoffelijkheid. is het enige dat ongelofelijk is, is dat het 48 uur lang gratis is. De stop met elektriciteit, water en afvoer. We hebben zoveel vriendelijkheid gerecycled. We hebben wat wijn gekocht.
Sitecode: 19140
rustige plek, schoon, veilig, weg van de verwarring, erg vriendelijke manager. € 5 om te slapen + € 4 stroom. WC en grijs waterafvoer ontbreken. Alleen een negatieve opmerking als u 4 km moet verplaatsen.