@giovanbattistafarina
Prachtig uitzicht en een uitstekende laad- en loslocatie, dat zijn de pluspunten. Van mei tot oktober is er op zaterdagavond een openluchtdisco met mensen die er niets om geven of het een camperplaats is. Ze parkeren vlak naast je en schreeuwen en joelen, vooral om 2 uur 's nachts als ze vertrekken. De plek is volledig donker; er is geen slagboom, dus geen beveiliging. €15 per dag, en de gemeente profiteert ervan.
hele mooie plek maar zonder paaltje bij de ingang, geen rijen op de grond zodat iedereen kan parkeren waar hij wil. in de praktijk kunnen er 15 campers staan maar diners zijn er maximaal 10. in de war achtergelaten door de gemeente die alleen maar om het innen van de € 10 per dag geeft. jammer want het landschap is prachtig. Zaterdagavond zingen en dansen op het lido en daarna hallucinerend casino tot 4 uur.
we zouden 2 nachten blijven, we verbleven er 1 week. schitterende ligging, spectaculair uitzicht. met een lichte bries om de hitte te verminderen. om absoluut terug te keren, vooral wanneer er ook de badkamers en de gootsteen zullen zijn om de afwas te doen.