@gorilika
- 2007
- Hymer Exsis-i Altro
- 2017
- Integraal

Het is jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, omdat deze rustruimte 10 sterren verdient. Het heeft alle voorzieningen en nog veel meer: ontspanningsruimtes en een sprookjesachtige tuin. 15 minuten lopen van het historische centrum. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam. Kortom, een luxe rustruimte tegen een voordelige prijs. Complimenten. Aanbevolen!!! Vermijd de Berat-parkeerplaatsen en geniet van de rust van dit gebied.

Uitstekende plek om Tirana te bezoeken, alle diensten zijn beschikbaar, de bushalte ligt op 50 meter afstand en brengt u voor 40 eurocent rechtstreeks naar het centrum van Tirana. De parkeerplaats is groot en de ontvangst van de eigenaar is uniek, hij geeft u alle informatie die u nodig heeft voor uw bezoek. Binnen 50 - 100 meter zijn er markten, pizzeria's en restaurants. Er is zelfs een verfrissingsruimte in het gebouw.
handig voor een bezoek met gratis lift naar het historische centrum
gemengd parkeerrisico van deuken aan de camper 12 € van 8 tot 20. Let op, boek geen excursies vóór 9.30 uur omdat de ambtenaren van de gemeente niet voor die tijd arriveren om u te laten betalen voor het kaartje! Voor de rest is het handig om te wandelen op de Etna
Geweldige service schone waterplaats bij de coloninnine. Warme douches en elektriciteit inbegrepen in de prijs. € 25 in het hoogseizoen. Van en naar Trapani haven shuttle service € 20 A/r terwijl € 30 voor de kabelbaan. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders
Vriendelijke beheerders, maar dat is alles! we betaalden 39 € per nacht voor 3 personen per nacht in augustus. Lage stroomsterkte, zo veel zelfs dat de koelkast altijd op GAS liep !!! Het water is brak en daardoor onbruikbaar voor het laden van de tanks. Koude douches zijn gratis, warme douches kosten € 1. Naar mijn mening te duur voor de aangeboden diensten.

we zijn hier in augustus en we betaalden € 17 per nacht + € 3 voor elektriciteit goede locatie om Palermo te bezoeken bus 107 praktisch bij de ingang
Sitecode: 20380
Het is een parkeerplaats om naar het prachtige strand van Pescoluse te gaan. Ik bevestig € 4 voor de dag van 8.00 tot 20.00 uur, maar van 20.00 tot 8.00 uur is er geen parkeerplaats voor vrachtwagens en campers met een verplaatsbare massa gelijk aan of groter dan 3,5 ql. Vrijwel geen overnachting
Rustige en comfortabele plek om de stad te bezoeken. Warme douche € 1,50 en de eigenaren moeten aanwezig zijn om de douches voor hen te openen. in deze periode praktisch leeg
zeer aardige eigenaar is een parkeerplaats met mogelijkheid tot camper service uitstekend geschikt voor bezoek aan Bari Rustige nacht, weinig plaatsen
uitstekend geschikt voor Vieste, goede voorzieningen op onverharde wegen en voor het strand steek je gewoon de weg over
Eigenlijk een parkeerplaats met CS handig voor een bezoek aan de Piazza dei Miracoli te voet 20 minuten er is ook een stuk fietspad, maar erg ruw beter om te voet of met de bus te gaan € 12 per dag
Zeer hartelijke beheerder, prima schoonmaak, aandacht voor de Covid 19 op het hoogste niveau, prachtig zwembad, inclusief service (inclusief wasmachine). 'S Ochtends kunt u croissants en brood bestellen. Heel dicht bij het Puccini-fietspad dat naar Lucca en / of Pisa leidt. Wat te proberen!
Uitstekend schoon en goed georganiseerd gebied er is een speeltuin voor de kleintjes heel dichtbij en de camperservice is buiten het gebied. Ideale plek voor mooie wandelingen. De huismeester passeert 2, 3 keer om te controleren, we hebben ook gezien dat de politie een uitstekende controleronde maakt
Grote parkeerplaats, weinig schaduw en onbewaakt!
wij waren er in augustus; we boekten de dag ervoor, maar we realiseerden ons dat de eigenaar zo behulpzaam is dat hij een plek vond voor iedereen die arriveerde. Ik beveel het gebruik van het door een familie gerunde restaurant op het terrein met een FAVOLA amatriciana.
Als u 's ochtends aankomt, zult u geen plaats vinden, omdat alles door auto's wordt bezet. Ik ga met de auto op elk moment van de dag flessen water laden. Om 4 uur 's ochtends ontmoet ik de "comporalato" arbeiders en bijgevolg geluiden tot het moment dat ze vertrekken; als het niet gebeurt, zoals wij, dat ze ruzie beginnen te maken met consequente tussenkomst van wetshandhaving. Cs werkt
De camping is een familie, een paar plaatsen, aan te raden vroeg aan te komen. Goede douches. Op sommige plaatsen hebt u een zeer lange kabel nodig . grijs water afvoer met buis. Eigenaren controlen altijd om de regels te handhafen. Zeer rustig, naar het centrum met bus 4 die op 100m van de camping stopt. Supermarkt Lidl 30m.
Sitecode: 20142
Grote camping met hoge prijs, maar is inclusief toegang tot de thermale baden. Onvriendelijk personeel. In de ochtend komt de bakker om brood te brengen.
Goede locatie voor het bezoek, maar niets anders - NO Camper Service - Douches met thermaal water dat ruikt naar zwavel. Duur voor het niet hebben van diensten.
Goede plek voor het bezoek, functionerende diensten. Waarschuwing neem het toegangsbewijs mee. Degene zonder kaartje heeft het probleem er weer uit te komen via de uitgang, zodat u grote files kunt creëren.
Geweldig, op de klippen € 6,10 te betalen aan de automaat. De Camper Service is op 30 meter. Kabelbaan (gratis. Afhankelijk van hoe vol het is zijn er minder dan de verwachte 25 plekken. Rustige nacht.
Goed voor een rustige overnachting met service.
Rustgebied in de buurt van de afrit van de snelweg, de taxirit naar Ljubljana (6-7 euro) kan ongeveer 15 minuten duren. Ongeveer 15 plaatsen, de toiletten zijn gescheiden (2 mannen en 2 voor vrouwen), maar zeer schoon. U betaalt in het nabijgelegen hotel.
Uitstekende en schilderachtige omgeving aan de zee, niet in de schaduw, maar erg handig voor een bezoek aan het centrum. Bezoek aan Piran met de fiets in ongeveer 20 minuten (bijna alles fietspad). In de zee kun je niet gewoon zwemmen!
Er zijn geen vaste plaatsen waar je wilt staan, maar het is waarschijnlijk, vooral in augustus, dat we ver van de stroompalen staan. Gunstige locatie voor het bezoeken van Bled: 55 min te voet of 20 min met de fiets. Het fietspad heeft een aantal uitdagende dalingen en stijgingen. Een beetje duur betreffende de aangeboden diensten.
Handige locatie voor bezoek aan het centrum.
Geweldige locatievoor het centrum, parkeergelegenheid wordt vaak gedeeld met auto's. Servicestation werkte niet.
Ruime locatie. Fietspad en voetgangers pad lopen erachter. Uitstekende oplossing om via het invoeren van de code binnen te komen. Je kunt 24 uur staan met dezelfde code. Wandeling naar St. Michel 20/40 min.