@gtss
- 2019
er zijn nog maar 7 officiële plaatsen, 4 plaatsen zijn ingenomen om een fietsdoorgang te creëren. op de parking van het grootwarenhuis staan er zelfs 20. proper en rustig hier geslapen. wandeling door het dorpscentrum i niet ver.
het is hier rustig rond deze periode van het jaar.er kunnen hier ook enkele grotere campers staan. het zijn p ropere maar smalle plaatsen Om tussen de campers te zitten we betaalden 40€ voor 5 nachten
grote cp op een mooie rustige veilige plaats, het staat hier bijna vol met camperaars. er zijn slechts 2 goede doeches en 2 wc's wat veel te weinig is. mooie omgeving. vanaf november in de wintermaanden is het gratis maar word het water afgesloten. prijs kwaliteit een 4 sterren
zeer goed gelegen maar te veel overhangende takken, het is rond deze tijd van het jaar iets te rustig ,, we betaalden 28€ per nacht El. inbegrepen. prijs kwaliteit een 3
rustige veilige afgelegen camperplaats, maar de omliggende dorpen hebben veel te bieden, ze hebben hier wat met stieren. we hebben naar de stieren gaan kijken die door de straten lopen . je kan de stadjes makkelijk berijken per fiets
de ligging is prachtig, vlak aan een zandstrand en een mooie wandel en fiets boulevard. we staan hier met een 30 campers en plaats genoeg. maar er zijn hier werken aan de gang om een bareel te plaatsen, wellicht word het dan betalend
een veilige plaats met goed en drukbezocht servicepunt .we hebben hier 1 nacht geslapen en daarna 2km verderop gereden naar een groot plein vlak aan zee waar het gezelliger is, helaas zijn daar geen voorzieningen, enkel vuilbakken
ben het helemaal eens met de vorige, stond vannacht helemaal vol. ook buiten de omheining staan er nog een tiental dat toegelaten word
ideaal om de stad te bezoeken, we reden met de tram die hier dichtbij stopt, een ticket kan je kopen aan aut bij iedere hallte. je kan niet missen want er is maar 1 spoorlijn. veel meer campers dan plaatsen maar plaats genoeg vlakbij dat gedoogt word, druk aan de service plaats
propere cp plaats op een vlakke Asfaltplein, We hebben natuurpark thé Banderas met de fiets bezocht . de tocht daar is 34km lang over grindwegen, de meesten doen het met de camper. we stonden vannacht met 9 en hebben zeer rustig geslapen
mooie en propere cp. rustig geslapen, vuilbakken aan wezig, een propere openbaar toilet aanwezig maar is maar open van 6 tot 18 uur mooie omgeving, dicht bij de snelweg, 200m verderop is nog een cp. voor een 10 tal campers
rustige plaats om te overnachten, we stonden er met 4. water nemen en lozen werkt evenals chemische toilet ledigen
redelijk goede camping, lagos is makkelijk bereikbaar met bus 4 die voor de ingang stopt, 1,6euro per rit. mooie wandeling aan de kliffen sanitair is proper. we betaalden 23 euro per dag met asci kaart. el. 16A en doeche inbegrepen
een superdeluxe cp met mooi zwembad en daarom heen ligstoelen. gebruik van wasmachine , doeche en el. 16A is inbegrepen. wij betaalden 20 euro per nacht, enig minpuntje is dat het ver van een dorp en winkels is gelegen
ruime plaatsen, ook voor grotere campers ,smorgens komt er een bakkerkar rond,bootschappen doen in ruime edeka winkel op 1,2 km. prijs is 12 euro el. 16A inbegrepen. Een aanrader
de camperplaatsen zijn smal en lawaaierig , dicht bij een tamelijk drukke baan en dichtbij een treinspoor waar ook snachts gereden word. Het goede : vlakbij de Rijn met mooie fietspaden, dichtbij een mooi historisch dorp en mooie wandelwegen, prijs is korrekt
Rustige en stille camperplaats, slechts 1 mannen wc en 1 vrouwen wc , elektr 16A inbegrepen, mooie wandelingen en zeer mooie fietspaden , ook al zijn de fietsborden soms moeilijk te volgen