@gwendajohan
- 2025
- Mc Louis Silver Edition Aut
- 2025
- Ford
kan ik niet beoordelen we stonden voor het hekken alles dicht ondanks er staat vandaag geopend
Niet opgemerkt dat een Camping Car Park-pas nodig is, gelukkig wees een review ons erop. Onze gps leidde ons via smalle straatjes, niet makkelijk. De stroom viel vaak uit en de parking heeft wat onderhoud nodig. jammer van die grote muur die het zicht van het prachtig kasteel wegneemt. we hadden het kasteel wel al eens gezien, dus vertrokken om terug te laden.
Ik sluit mij aan bij de recente recensies. De parking is ruim en het terrein kan hier en daar wat onderhoud gebruiken, maar voor ons was het prima. Niet overal stroom, maar door het lagere aantal bezoekers in de winter geen probleem. Het stadje is op wandelafstand met een gezellig straatje.
Wat een heerlijke camperplaats! We werden heel vriendelijk ontvangen en voelden ons meteen welkom. De plek is rustig, mooi aangelegd en voorzien van alle faciliteiten. Extra fijn is de broodjesservice: ’s ochtends genieten van vers brood en koeken. Een aanrader voor wie rust en gastvrijheid zoekt!