@h.schurer
- 1977
Mooie plek voor rustzoekers en fijn voor hondenbezitters. Vriendelijke eigenaars. Heerlijke lunch in de theetuin. Wij komen zeker terug!
Sitecode: 22005
mooie camping met ruime plekken en goede voorzieningen. Zwembad en klein restaurantje. Fietsen naar de Ravel fietspaden vanaf de camping erg steil, maar als je eenmaal op het Ravelpad zit kun je heel mooi fietsen. Wij zijn naar de watervallen van Coo gefietst.
Een prachtige camping aan de Ourthe. Heel mooi sanitair en mooie grote plekken. vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Fietsroutes van Ravel lopen over de camping. Dus mooi fietsen naar Durbuy. En boodschappen op slechts 2 km fietsen.
Alweer zo'n prachtige camperplek van BIJ ONS. Zo de natuur inlopen, wat een luxe. Prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. En hele mooie sanitaire voorzieningen. Wat wil je nog meer!
Psssst, niet verder vertellen. Dit is een prachtige camperplek in een hele mooie omgeving. alles is aanwezig.
wat een prachtige camperplek. Plekken zijn heel ruim en sanitair is heel goed. Prachtig uitzicht op weiland met koeien. Groenlo vlakbij en mooie o.geving om te wandelen en te fietsen. Hier kom je echt tot rust!
Mooi aangelegde camperplek. Maar het ligt niet aan de Werre. Het verkeerslawaai is voor ons erg storend. De bakker en supermarkt is dichtbij. Douchen kan in zwembad en kost een euro.
Een drukke camperplek. Maar ideaal om Nienburg te bezoeken.Wij vonden nog een plekje aan de Weser. Je loopt zo naar de Altstadt, waar het gezellig druk is en je heerlijk op een terrasje kunt zitten.
Een fijne camperplek met schoon sanitair. Van de grote speeltuin, die naast de camperplaats ligt , heb je weinig last. Mooi om te wandelen en te fietsen.
Dichtbij het stadje en heerlijk om te fietsen. Sanitair is oké . Bij droog weer is het grasveld goed toegankelijk, dat zal bij regen misschien problemen opleveren.
Voor ons geen topplatz. Maar wij stonden op het grote veld, ver van sanitair. De plekken aan de Weser zullen vast beter zijn. Supermarkt en bakker op 50 meter en als je de brug overgaat naar het stadje , kun je onderaan bij de brug heerlijk eten .
Mooie plek aan de Weser. Hele vriendelijke beheerder . Wc en douche zijn aanwezig, maar wel op 200m van de camperplek. Mooie fietstocht naar Bad Karlshafen of naar Hoxter langs de Weser. Wij komen hier zeker terug.
Prachtige camperplek met hele ruime plaatsen. Schaduw mogelijk. Hele vriendelijke ontvangst en mooi om te wandelen. De weg is hoorbaar, maar 's nachts is het rustig. Geen sanitaire voorzieningen.
Leuke camperplek, vlakbij Ootmarsum. Schoon sanitair. Mooie fiets- en wandelomgeving.En een goede prijs.
Zo hoort een camperplek te zijn. Alles goed geregeld en keurig onderhouden. Prachtig uitzicht en mooi fiets en wandelgebied. Wij komen zeker terug! Met vriendelijke groet Homme en Hielkje
Prachtige locatie. Ruime plekken. Heel geschikt om van hieruit fietstochten te maken door mooie natuur. Nieuw ruim sanitairgebouw en vriendelijke eigenaren. Goede eetgelegenheden in de buurt.

Leuke kleine camping. Reserveren is wel aan te bevelen. Wij zijn naar de Oberen Schleuse geweest. Hierbij staat niet duidelijk aangegeven dat het veel klimmen en dalen is. Voor iemand , die last heeft van de knieën , is deze tocht niet aan te bevelen. Wij vonden het erg zwaar.
Mooie ruime plekken achter op een groot parkeerterrein. Je kunt in 40 minuten naar de Bastei wandelen of de shuttle bus. Voor 1,50 euro per persoon. Wc is overdag aanwezig en is schoon.
Je loopt zo de stad Dresden binnen, dus daarom best een geschikte plek. We betaalden 15 euro voor 1 nacht en deelden inderdaad de stroom met een buurman.
Leuke plek om de stad te bezoeken en bij mooi weer is het prachtig om aan de Elbe te staan. De prijs is dit jaar verhoogd naar 10 euro.
Prachtige camperplek met goed sanitair en vlakbij gezellige stad. De camperplek staat wel slecht aangegeven. Je moet de ingang van het zwembad nemen.
Voor gratis overnachten een goede plek. Wel erg vol. Maar voordeel is, dat je zo even naar het stadje kan lopen.
Camperplek op terrein van Jachthaven. Dichtbij prachtig natuurgebied De Oeverlanden, met heel veel vogels. Ook ijsvogeltjes gezien. De Biesbosch in het klein.
Hele mooie camperplek. Prachtige omgeving en ideaal om te fietsen door de Weerribben. We komen zeker terug!
Sitecode: 20675
Leuke camperplek met vriendelijke beheerder. Sanitair is super schoon. Dicht bij het historische centrum van Geertruidenberg. Uitstekende plek om de Biesbosch te bezoeken .
Geweldige camping gelegen in prachtige omgeving!
Geweldig!
Prachtige camperplaats met uitzicht over weiland met koeien. Voor boodschappen naar Giethoorn is ongeveer 6 km. Aardige beheerders en schone sanitaire voorzieningen. Een aanrader.
Leuke camperplaats met aardige beheerders. Je loopt zo naar 't dorp met Coop en bakker. Leuk museum om eens binnen te lopen . Alleen vonden we het geluid van het verkeer erg hinderlijk!
Erg mooie camperplaats met zeer goede voorzieningen. Prachtige fietsomgeving en op fietsafstand van Buitenpost om de boodschappen te doen. Deze plek is echt een aanrader.
Mooie rustige plek. Nog steeds gratis met stroom en sanitairgebouw bij Flierjepschans. IJlst is een mooi historisch stadje met leuke doorkijkjes . Ook het kijkcentrum van Schaatsfabriek Nooitgedacht is de moeite waard om even binnen te lopen.
Dit is wat je als camperaar zoekt. Een mooie plek op een boerenerf. Elektrisch is aanwezig. Prachtig fietsgebied. Hele vriendelijke eigenaars.
Mooie camperplek in prachtig natuurgebied.