@haas
- 2014
- Capron
Wat een super camperplaats keurig en netjes super sanitair een woord GEWELDIG.
prachtige camperplaats keurig netjes en alles aanwezig voor de verwende camperaar.
Pracht camperplaats alles aanwezig en keurig schoon echt een plek voor de verwende camperaar met grote plaatsen.
mooie camperplaats met douche en wc . maar stroom erg aan de prijs 5 euro per dag duur dus.
prachtige camperplaats mooi gelegen je kunt hier mooi wandelen , alleen met munt geld te betalen dat is vervelend.
prachtige camperplaats geweldig in de wijnvelden alles aanwezig helemaal top.
Prima camperplaats ,super mooi stadje , kortom prachtig om een paar dagen te staan. Super om te fietsen over de oude spoorbaan omgebouwd tot fietspad loopt van Reine naar Coesfeld.
Mooie camperplaats , maar erg veel overlast van jongeren met ronkende auto's en harde muziek tot vroeg in de morgen met erg veel lawaai ,niet te doen.
prachtige camperplaats mooie omgeving en prachtige ontvangst kort om alles aanwezig
mooie rustige plaats erg vriendelijk personeel in het schoenmuseum, mooie wandelroutes kortom prima lokatie . alles aanwezig voor de camperaar.
prachtige camperplaats heel ruimopgezet zeker de moeite waard voor een bezoek. Mooi dorp met grootte winkel globes.
prima plaats ,vriendelijke havenmeester. Een plaats met alles erop en eraan echt de moeite waard om te bezoeken. voor een bezoekje in Leeuwarden.
Prachtige plaats, mooie omgeving, goed en schoon sanitair, kortom geweldige plaats. Mijn complimenten en dat voor 12 euro.
Mooie plaats alles aanwezig voor de doorsnee camperaar, maar erg prijzige stroom 4.90 euro per dag
Fantastische plek om te staan, vlak bij de Zeelandbrug. Goede uitleg wat er allemaal te zien is. Ze neemt alle tijd je alles uit te leggen. Kortom alles prima. Mooie camping goed sanitair.
Prachtige CP mooie ruime plaatsen, prachtig sanitair en super schoon geweldige omgeving en vriendelijke mensen kortom echt aan te bevelen.