@hag
- 2016
Hier 4 nachten gestaan met prachtig weer. Zeer mooie fietstochten in de omgeving gemaakt. CP is prima met toilet en douche evt. bij de hand. Zelfs het aangesloten rustpunt kan je koffie/thee/ijs kopen, wat een service
mooie camperplaats met alles erop en eraan. mooi gebied om te fietsen, 3 nachten gestaan
heerlijke plaats, 3 nachten gestaan en mooie fietstochten gemaakt, tot de volgende keer
Sitecode: 20937
Mooie camperplek met goede voorzieningen en uitbreiding is aanstaande. Alleen met de avond en ochtendspits is de A1 te horen. Mooie omgeving voor fietsritten
Prachtige camperplek en leuke eigenaar. Toevallig kwam de visboer langs en verse vis kunnen kopen. Mooie fietsroutes in het gebied.
4 nachten alleen gestaan, wat een rust en een prachtige omgeving om te fietsen.
mooie plek hoor en omgeving maar zonde dat je rond 8 uur ochtends door de honden van de eigenaar wakker wordt gemaakt met zeer vervelend geblaf.
prachtplek, heerlijk genoten van de rust. mooie fiets en wandelpaden in de omgeving
prachtige camperplaats, mooie fietsroutes en natuur om je heen. Koenen zeker terug om de rest te bekijken.
altijd weer leuk en mooi om hier te staan. mooie natuur en fietsroutes. Over de bijzonderheden van de camperplek kunnen we kort zijn, gewoon goed.
heerlijke camperplaats, alles aanwezig wat je nodig hebt. lekker kunnen fietsen in de omgeving. zelfs voor koffie of thee of frisdrank is geregeld in het aanwezige infohuis. ga zo door.
pracht plek en mooie fietsomgeving. wij stonden alleen of met 2 campers, heerlijk rustig. omdat er geen wind stond hoorde je wel de treinen langskomen
prachtplek en zeer vriendelijke uitbaters die net zijn begonnen. Mooie rustige omgeving en veel fietsplezier.
mooie groene cp en alles voorradig. soms kan de naastgelegen weg druk zijn met verkeer. zeer mooie fietsroutes in de omgeving en wandelen bij uitstek
prima cp alles zit er goed ui, mooie plaatsen. minpunt is de tegenoverliggende boer waar regelmatig vee wordt opgehaald en je wakker wordt van 3-5 uur in de ochtend en de waakhond daarvan laat zich ook goed horen. dit gebeurde al 2 dagen achter elkaar. weinig nachtrust op deze manier
mooie beginnende cp. alles goed voor elkaar en zeer vriendelijk. prachtige omgeving voor fietsen en wandelen.
prima camperplek en zeer gewillige eigenaar hij kan je met alles helpen. mooie fietsroutes rondom.
keurige cp in wording. in de toekomst wordt het alleen maar beter. mooie omgeving voor fietsroutes en dicht bij Nijmegen.
3 dagen gestaan en zeer schone cp. ook een mooie omgeving met fiets mogelijkheden.
leuke camperplek maar toen wij er waren reden ze de hele dag met tractoren rond om de oogst van het land te halen van 07.00 uur tot 23.00 uur. best we lawaai van de naastgelegen weg. aangezien je ook in het verlengde zit van de start/landingsbaan van Eindhoven heb je hier soms ook goed last van vliegtuig lawaai, ook in de donkere uren
Ruime camperplek met alle voorzieningen. Geweldig fietsen in de omgeving.
Hier enkele dagen gestaan. Alles voorhande en mooie fietsroute gemaakt rond het Lauwersmeer. Prima begeleiding
In juni verschillende dagen gestaan. Mooie fietsroutes aldaar en heerlijk rustig gestaan
Mooie rustige plek. Heerlijke fietsroute gefietst in de omgeving
mooie en goed verzorgde camperplaats. prachtige fietstochten kunnen maken
mooie locatie en voor een ieder een leuke rustige plaats
mooie plek en omgeving. Wij met ons canvas hefdak worden ochtends vroeg gewekt door het forenzenverkeer
Echt een prachtplek, mooi op het grasland naast de weide. Schoon toilet en leuk plaatsje om te wandelen of fietsen.
Sitecode: 19887
Inderdaad doorrijden naar beneden, mooie rustige plaats bij het water. Je kan linksom of rechtom een rondje wandelen langs de huisjes. Boven nette wc en beneden zou je kunnen zwemmen al komt dit water uit noorwegen wat dus kouder is.
Mooie locatie bij de boer en erg vriendelijk. Zonde van het weer we hadden nog lekker naar esbjerg willen fietsen.
Prachtplek aan de haven lekker op het gras. We stonden hier alleen, heerlijk rustig.
Mooie plek op de parkeerplaats. Lekker rondje kunnen wandelen in het natuur gebied
Prachtige rustige plek op parkeerplaats op 500 meter van het strand en op 40 km van Goteborg.
Mooie rustige plek in het bos, in de avond 10 campers. Zwemmen en wandelen aanwezig en tevens leul bezoek rondom de vuurtoren
Mooie plek aan de E45 aan het water. Wij hadden wel last van het verkeer. We stonden met 20 campers
Simpele plek maar mooi als je daar op de ferry moet of net bent afgekomen. Voo 1 nacht prima, behalve drinkwater uit het houten hok verder niets aanwezig.
Mooie plek aan de kleine haven en het strand. Weinig strand toeristen dus lekker rustig.
Leuke simpele plek zo zijn er 4 in deze gemeente. 1 nacht gestaan in het grillrestaurant gegeten en de volgende morgen de ferry naar de overzijde.
Heerlijke rustige camperplaats. Genoeg te doen rondom leeuwarden.
blijft een zeer mooie plek met zeer mooie fiets mogelijkheden.
Mooie camperplaats en eigenaar speelt voor vvv. Alle info voor prima uitstapjes
Mooie rustige camperplaats geen last gehad van de kerkklok ieder kwartier mooi natuur genied op loopafstand
Heerlijke boerencamper plaats, mooie uitzicht over het land en rustige omgeving
prachtige plek bij de vuurtoren. genoeg plaatsen en mooi uitzicht over de zee
Het Hemelvaartweekend er gestaan en heerlijk gefietst in de omgeving. Prachtig om er weer terug te zijn.
10/11 mei 2017 hier gestaan naast het Schutterspark prachtig om te wandelen. Ook het rondje Brunssum gefietst van 66 km. Veel mensen komen langs met hun hond naar het park. Voor de rest een mooie plek.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Wij waren de 4e camper en later zijn er nog 3 bijgekomen, geen probleem. Leuk centrum op loopafstand en ook heerlijk gegeten bij mama mia. Op zondag een heerlijke fietstocht gemaakt naar Schoonhoven en via de noordzijde retour langs de Lek en via het veerpontje voor de deur weer terug naar de camper. Nog even genoten van het najaarszonnetje en toen naar huis.
Mooie rustige camperlokatie. Buiten het seizoen geen pontveerverbindingen en het Slot alleen in de weekeinden open. Mooie natuur er omheen zoals roofvogels, witte en blauwe reigers en een ree. Toch een mooie fietstocht kunnen maken via Brakel met de pont en naar Gorinchem en daar vandaan met de pont naar Woudrichem en helaas met de fiets rondom terug naar Loevestein.