@hajosiegburg
Wij vonden het niet leuk, het is tot laat in de nacht luidruchtig en iedereen kan doen wat hij wil, omdat de receptie maar tot 23.00 uur open is
de plaats is leuk, maar !! veel te veel honden
VE nu 2 jaar kapot, volgens stad Saarlouis geen reparatie gepland
Wees vooral stil. Gelukkig geen animatie zoals op het gigantische plein naast de deur. Alles een beetje eenvoudiger maar eerlijk en goed.
Prachtige plek, je hoort de weg en de trein iets, vriendelijk welkom, draadloos, Acsi-plek. Maar wat ons dwarszit over het hele gebied, over de hele kust nauwelijks vrij uitzicht op de zee, overal kraampjes en kisten, maar er is niets voor de camping.
Goede plek, MAAR lawaaierig, er zijn veel vaste stacaravans waar het vaak lawaaierig is, vooral 's nachts en niemand van de plaats geeft om het vieren van de nachtrust, naast het wegverkeer en het treinverkeer. Vuilnis is niet gescheiden. Pendeldienst naar bijna de stad voor 3 €.
Nog een nakomertje van mijn eerste recensie, aandacht, ook hier veel vaste stacaravans op hun terrassen, de toeristen zitten tot 0:00 uur en maken lawaai, een klacht bij de eigenaar werd afgewezen met een schouderophalen.
Lessenpakket voor Zwischenübernachtung, goede wijnproeverijen, heerlijke wijn. Als je vrede wilt, zou je dat niet moeten doen op 31.4. and1.5. wees hier, dans in de auto's van mei en mei.
Alles wat je nodig hebt, plaatsen een beetje krap. Verwijdering niet zo goed. Stil 's nachts
Sitecode: 2037
Plaats zover in orde? Camperservice was buiten bedrijf.
Voor grote campers zijn alleen de plaatsen boven geschikt, de andere zijn te klein. Teveel lawaai. We zijn hier niet gebleven.
Ons niet goed bevallen, te ver van het water, kleine plaatsen, donker. We zijn niet gebleven.
Sitecode: 19119
Er zijn stille plekken verder naar achteren, aan de voorkant loopt een weg. Vriendelijke ontvangst. Niet overal satellietontvangst, drinkwater alleen bij het loospunt !!
Cp ok. Drinkwater alleen kleine hoeveelheden op de cp, bij de sanizuil moet je geen water innemen. Bij de strandopgang overal hondenpoep.
Voor een eenvoudige camping alles ok. Rustig, elektriciteit, schoon water, eieren van scharrelkippen, sanitair gewoon makkelijk? Maar men is met de camper en heeft alles zelf bij zich.
De plaats is mooi, de aangrenzende weg verstoort nauwelijks; prachtig uitzicht op de vijvers. In de "restaurant" hebben we gegeten, het is overvloedig, maar het eten was niet erg goed en het restaurant en het terras niet schoon, om niet te zeggen "vuil". We zullen er zeker niet weer eten.
Super plek dicht bij het meer, en heel fijn verbod voor honden !!!!
Goede camperplaats in de stad, relatief rustig en dicht bij de stad. Er is nu een sanistation en de plaatsen zijn gemarkeerd.
Zeer mooie, nieuwe plek. Goede ruimteverdeling, er zijn plaatsen voor kampeerders met en zonder honden. Vriendelijke ontvangst, je kunt zelfs een treinkaartje kopen bij de receptie.
Zeer mooie, rustige parkeerplaats, alles was schoon, lekkere snacks.
Addendum: er zijn nog steeds een paar grotere plekken, wanneer er Spanjaarden zijn wordt het ook luider
alleen voor sightseeing, anders Nio
Als overnachtingsplaats oke, maar veel honden in de wei naast de deur, als u die in bedrijf wilt zien !!
Plaats zeer rustig, maar veel lage bomen, voor grote campers niet echt goed,
De plaats is oke, maar onverzorgde indruk, te veel katten en honden
Tegenover de parking is de U-boot bunker, de moeite waard om te bezoeken. De camperplaats zelf is omgeven door straten, daarom hebben wij er niet overnacht. Als je alleen de stad wilt bezoeken, kan je ook op de parking voor vrachtauto's gaan staan.
De enige camping in de buurt van San Sebastian, met de bus voor de deur snel in San Sebastian. Rustige plaats. Sommige plekken in de regen met modder. ACSI Card. Niet overal satellietontvangst.
Zeer mooie rustige parkeerplaats, maar de eigenaar heeft een opmerking gemaakt dat wij "te weinig" wijn hadden gekocht. Tegen een andere camperaar zei hij dat hij niet terug hoefde te komen omdat hij niets had gekocht.
We waren hier op doorreis in januari, toen was de plaats zelfs gratis. De stad ligt in de buurt en je kunt wijn kopen in de Coöperatie.
Sitecode: 2037
We waren al vaker op deze plek op doorreis en kunnen deze plaats alleen maar aanraden. Bakkerij en een aantal bars in de buurt. Mooi en rustig.
Leuke camping. Veel vaste kampeerders. Vriendelijke ontvangst. Schone sanitaire voorzieningen. Korte wandeling naar de stad.
Eindelijk een plaats zonder honden uitwerpselen.
Rustige plek voor bezoek aan de stad. Wanneer het druk is op he terrein, kan je beter op de camping gaan staan.
Rustige camping, 25 minuten naar de stad. Het zwembad was gesloten, geen stokbrood 's ochtends.
Goede plek om Strassburg te bezoeken. Ondanks de snelweg in de buurt, is het 's nachts rustig. Voor 4 sterren verwacht ik een watertappunt in de buurt van de plaats. De baguette kan men beter bij de bakker om de hoek halen.