@hansvanh
mooie grote plekje uitzicht over het water , toilet gebouw niet erg schoon . vlakbij het centrum maar ziet er een beetje verwaarloosd uit .
grote stadscamping , snelle afhandeling bij de receptie. heel goed met de fiets naar Bordeaux mooie stad met leuke straatjes en terrasjes zeker de moeite waard .
Sitecode: 19888
erg vriendelijk meisje bij receptie, mooie plaatsen met uitzicht op de bootjes ,heel schoon sanitair. Leiden en Wassenaar aan zee op fietsafstand ,ook leuke zwemplas met restaurant aansluitend aan de camping. jammer alleen dat er geen wifi was bij de camper zelf . we komen zeker een keertje terug .

ontvangen door een erg vriendelijk echtpaar , echt alles is aanwezig . super schone toiletten en douche en een complete keuken waar je gebruik van mag maken. vanuit hier via knooppunt goede route naar Gent . we betaalde 26 euro per nacht all in . we komen zeker nog eens terug . Ps ze hebben ook leuke opgepimpte caravans op het terrein voor de verhuur , bekijk op de site
zeer nette camping , vriendelijk ontvangst , grote plaatsen., goede wifi We hebben hier 1 nachtje gestaan voor € 17 met camper , 2 personen en elektriciteit..
vriendelijk ontvangst , grote plaatsen die jezelf mag uitzoeken. Betaalde wifi maar wel goed .Plaatsje erg frans gevoel met op zondag Grote Markt . We hebben er 4 nachten gestaan met camper en twee personen en stroom en wifi voor € 112
camping met grote plaatsen , matig schoon sanitair , geen wifi . Met de fiets naar Avignon goed te doen . We moesten €72 afreken voor camper met twee personen en stroom .
super mooie Camperplaats 2 nachtjes gestaaan . erg vriendelijke eigenaar die je gelijk in vakantiestemming brengt .
Wat een locatie, zo mooi , erg verzorgde camping , lekker rustig en zwembad voor een verkoelende duik ... zeker de moeite waard, wij komen hier zeker nog een keertje terug
Locatie is top, met de fiets waren we zo in Parijs, maar camping was niet top, kleine plaatsen, erg weinig toiletvoorziening, zaten tegen over toiletgebouw wat niet open was terwijl de camping helemaal vol was , zeer slechte verlichting erg donker als je ‘s avonds erg ver naar toilet moet lopen ...
mooie camping , grenst aan een mooie rivier waar in gezwommen kan worden , op de fiets binnen 5 minuten in een erg mooi stadje met erge leuke winkeltjes en leuke terasjes.. bij de receptie praten ze vloeiend Engels toilet voorziening waren schoon
eenvoudige camping, erg vriendelijke beheerder, toiletvoorziening verouderd maar wel schoon ,mooie omgeving om te fietsen ... supermarkt dicht in de buurt
Zeer mooie camping, grote plaatsen, binnen nog geen 10 minuten fietsen sta je midden in Dijon, erg mooie stad ... een pizza bij de pizzawagen is zeer de moeite waard ... komen hier zeker nog een keertje terug
Zeer mooie camping, erg schone douchegelegenheid, wordt veel gebruikt als doortrekcamping, klein zwembadje aanwezig, heerlijk voor een verfrissende duik
Erg vriendelijke ontvangst, eigenlijk geen plaats maar mochten voor 1 nachtje op parkeerplaats staan, op loopafstand van de stad, toiletvoorziening wel wat verouderd
Sitecode: 20141
zeer nette camperplaats, mag gebruik maken van naast gelegen camping , miste wel een leuk dorpje op loopafstand