@harry&carin

2021

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Op deze camping 1 nachtje gestaan. Sanitair is prima en schoon, rest van de camping is zoals zovele gemeente campings, kan wel een update gebruiken. De stad Le Treport op 15 min fietsen en is een aanrader.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

kleine schalige familie camping met dito geluiden. Wij waren hier naar toe gegaan op advies uit een Facebook groep, kleine rustige camping. Ik denk dat wij pech hadden, klein was het wel maar wat een lawaai van kinderen. De plekken zijn ruim maar door bomen en toegangswegen is het soms veel steken en manoeuvreren met een camper. Sanitair prima voor elkaar.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Hier aangekomen omdat andere campings vol zaten. Kleine camping met 40 plekken, relaxte sfeer hangt er hier en vriendelijke ontvangst. Ruime plekken en prima sanitair. 300 mtr van het prachtige strand waar je heerlijk kan zwemmen of wandeling kan maken. Je kan ook hapje eten als je dat zou willen aan de kleine bar.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

hier aangekomen en niemand aanwezig, gebeld en hij kon er over een uur zijn. Rondje over de camping heengelopen maar zag er niet uitnodigend uit. Sanitair ronduit smerig en gehele camping doet vervallen aan, wij zijn snel doorgereden.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Na al een aantal campings gehad te hebben welke vol zaten, deze camping gevonden welke plek had, de eerste plek welke we kregen toegewezen was te krap voor onze camper van 7,20. Dus terug voor een ander plekje geen probleem, hier de camper in kunnen prutsen, geen grote plekken op deze familie camping. Aangezien dit niet onze type camping is zijn we de volgende dag doorgereden.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wat een super plekje is dit, lekker kleinschalig en alles prima voor elkaar. Dicht bij de stad Morlaix en op de fiets prima te doen. Betaalden 36 euro voor 2 nachten incl stroom.

Sitecode: 72012

2 nachten gestaan op deze stadscamping, behoorlijk aan de prijs en camping is voor de rest prima. Sanitair is verouderd maar schoon. Strand dichtbij en een wandeltocht naar de roze rotsen is 4,5 km.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

hier 3 nachten gestaan en wat een heerlijke plek om te zijn. Mooie grote plekken en sanitair is prima. Lokatie is goed om fietstochten te maken naar Cap Frehel of fort La Latte.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

hier drie nachten gestaan, stonden helemaal aan het eind op een mooi en rustig plekje. Door de regen en het recentelijk opvullen van de grasmat kwamen we vast te zitten met de camper, geen probleem voor Bart en zijn trekker😆. Prachtige camping met gastvrije eigenaren, komen hier zeker weer een keertje terug.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

prachtige camping bij de stad. Vriendelijke ontvangst en mooie plek aan het riviertje gekregen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

prima camping, afgelopen dagen veel regen gevallen waardoor de meeste plaatsen aan het water kapot gereden zijn en veranderd zijn in modderpoelen. Ligt dichtbij de mooie stad Echternach en lopend te doen.

Hier een nacht gestaan op doorreis, werden op de parkeerplaats gedirigeerd omdat het veld te nat was. 24 euro voor 2 personen is echt te hoog voor deze plek zeker nadat er nog 2 campers pal naast je komen te staan. Wegen er naar toe erg smal en eigenlijk niet te doen voor een middelmaat camper, gelukkig rustig op de weg anders zou ik niet weten hoe elkaar te passeren. Camping op zich zelf is vergane glorie en hoog nodig aan vernieuwing toe.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Twee nachten gestaan en prima bevallen. Hartelijk ontvangen en samen met de eigenaar een plek uitgezocht, waar maak je dat nog mee. Heerlijke rustige camping met mooie fiets of wandeltochten in de buurt.

Prima CP, bij de poort wordt je kenteken gelezen en als de slagboom open gaat is er plek. Bij de automaat je kenteken selecteren en kan je vlot betalen, in ons geval 2 personen met stroom €16. je fiets van de CP zo naar het dorp. Twee toiletten en twee douches met naast het toiletgebouwtje de stort voor chemisch toilet.

1 nachtje gestaan ivm doorreis. Veel vaste plekken bewoond door arbeidsmigranten, toiletgebouw smerig en oud. Het hele terrein ziet er onverzorgd uit en een keer de boel opruimen zal al goed doen. Betaalde 53 euro voor de camper met 2 personen, veel te duur voor deze smerige locatie welke in de aanvliegroute van het vliegveld ligt. Mij zien ze hier nooit meer terug!

Hier 4 nachten gestaan, mooie camping met schone sanitairgebouw! Mooie omgeving om te wandelen in de bergen of te fietsen.

Sitecode: 19756

Heerlijk plekje, hier 1 nachtje gestaan op doorreis. Prachtig uitzicht over de wijnvelden, en de wijnen welke ze hier verkopen zijn erg lekker. Betaalde 15 euro voor 1 nacht 2 personen, water en stroom. Geen voorzieningen voor de rest, als de winkel open is kan je daar naar het toilet.

Hier 1 nachten gestaan op doorreis. Je staat op een verharde ondergrond tussen de bomen, op zich prima maar voor 24,50 aan de prijzige kant. De weg welke om de CP loopt is redelijk druk dus je kunt hier last van hebben als je een lichte slaper bent. Toiletgebouw is zeer netjes en schoon.

hier 2 nachten gestaan maar wat op hun site staat wat rust betreft klopt niet helemaal. Drukke N-weg langs de camping, speeltuin aangrenzend het veld en we hadden de pech een luidruchtige groep mensen in de accommodatie. Wel een mooie locatie om vanuit te wandelen of te fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima CP plek met hoge heggen zodat je veel privacy hebt. Mooi toilet/douche gebouw, douchen kost 1€ voor 5 minuten, dus je moet snel zijn😃. Stroom kost 1€ voor 2Kw.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier 3 nachten gestaan en een superplek. Lekker rustige omgeving met voldoende fietsroutes, wij zijn naar Potsdam geweest, een uurtje fietsen langs de meren. Een aanrader als je van een rustige landelijke omgeving houd.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

nette camperplaats en mooie ruime staanplaatsen op verhard grind. Toiletten en douches zijn schoon en verder is er een loosput en stortplaats voor chemisch toilet. Aldi op 5 min fietsen en koopcentrum op 10 min. Branderburgertor is op de fiets een kleine 45 min fietsen. Voor ons een prima plek om Berlijn te bezoeken.

camping met veel vaste plaatsen welke kort op elkaar staan. Kregen een ruime plek aan het eind van de camping met mooi uitzicht. Betaalden €28,30 voor 2 personen met stroom, niet goedkoop te noemen. Mooie fietspaden en wandelroutes in de omgeving.

wilden hier een nachtje overnachten maar wat een ouwe zooi. Afvalbakken overvol en veel afval er naast waar veel ongedierte bij zat. Veel buitenlandse gasten welke je een onveilig gevoel geven. Rondom de camping wordt er volop gebouwd aan loodsen wat veel overlast geeft. Deze plek is niets voor ons en dus door gereden.

20 euro voor een veredelde parkeerplaats is fors aan de prijs. Toilet en douches in een sporthal wat naast de CP is maar gesloten op maandag…..

mooie kleinschalige camping aan de rand van Gieterveen. Leuke ontvangst met koffie en cake en vervolgens naar de plaatst begeleid. Sanitair is super netjes en schoon, afwasplekken voldoende en zelfs een wasmachine en droger. Prima plek om nog eens terug te komen.

Sitecode: 81947

Hartelijke ontvangst en vervolgens naar de plek voorgereden. Staan veel stacaravans welke al wat gedateerd zijn, rondom het verouderde toiletgebouw is er een grasveld met ruime plaatsen. Wat jammer is dat de plekken niet zijn afgebakend hierdoor rennen meerdere gasten voor je camper, onder je luifel door, naar het toiletgebouw. Totaal geen privacy en een reden om niet terug te gaan.

Prima camping om een paar nachten te staan om Dieppe te bezoeken. Toilletgebouw is gedateerd maar schoon en vergeet inderdaad je wc papier niet. Wij stonden redelijk vooraan, plekje 4, aan het riviertje, aan de overkant bivakkeren een aantal ganzen welke nogal luidruchtend zijn op de vroege ochtend, als je een lichte slaper bent kan je hier last van hebben.

echt een super camping, vriendelijke ontvangst door de dames. Hadden hier een comfortplek besproken en stonden helemaal onderaan de camping op een hele grote plek, er stonden zelfs 2 campers op een plek. 16 A stroom met water en afvoer grijswater op de plek, helemaal top. Mooie fietsroutes in de buurt naar Kaap Frehel en naar de standen. Zeker een bezoek waard!

prima plekje om een nachtje te staan. Stonden op het nieuwe gedeelte, ruime plekken zonder afscheiding. Sanitair kan wel een update gebruiken en een keer schoonmaken zou ook niet verkeerd zijn. Lozen van grijswater en toiletcasette kan daar niet ivm ecologisch beheer, dit kan in een dorpje verderop. Plaatsje zelf stelt niet zoveel voor, Bakker naast de CP.

prima plekje om voor een aantal dagen de omgeving te verkennen. Ruime plekken om te staan en lekker dicht bij het dorp, toiletgebouw is gedateerd maar wel schoon. Een bezoek aan het Airbornmuseum is een aanrader.

prima locatie en een mooie camperplek toegewezen gekregen, inderdaad rijd de eigenaar op zijn fiets je voor. Wij stonden op een plek in de buurt van een redelijk nieuw toiletgebouw en helemaal prima. Barfleur is een leuk dorpje zo aan de haven maar stelt voor de rest niet zoveel voor. Zijn hier drie nachtjes gebleven maar twee was meer dan genoeg geweest.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Perfecte CP met ruime plekken en prima sanitair. Lekker dicht bij Den Bosch en volop fiets en wandelroutes in de omgeving, we komen zeker nog een keer terug.