@heide-1
Hier 2 nachten verbleven. Heel mooie, verzorgde camping met ruime, afgebakende plaatsen. Vriendelijke eigenaars houden alles heel netjes. Modern en erg proper sanitair. Zwembad was niet meer open (oktober). Restaurant ook niet open, maar beperkte keuze aan snacks te verkrijgen (pizza, frieten, croques, ).
Zoals men hier al eerder beschreef, dit is een prachtige plaats om met de camper te staan. Heel vriendelijke en warme ontvangst door Francesca en haar familie op een schitterend domein met alle voorzieningen. Met dank aan de familie Rabino!
Heel verzorgde camping. Modern en net sanitair. Alles goed onderhouden. Heel vriendelijke ontvangst , zelfs in het Nederlands. Wij waren er begin maart, nog niet zoveel te beleven in de buurt behalve voor surfers. Jammer genoeg is het fietspad naar Hyeres en het vasteland niet voltooid. Maar daar kunnen de campinguitbaters niets aan doen.
Volgens de website was de camping open vanaf 4 maart. Wij stonden er op 8 maart ... voor een gesloten poort. Niet leuk als de informatie niet klopt.
Agricampeggio moeilijk te vinden, gps stuurde ons verkeerde kant uit. Toen we belden kwam de eigenares ons meteen tegemoet. Vriendelijk onthaal! Eenvoudig maar alles in orde. Jammer dat er geen wifi is. Je moet wel eerst een industriegebied door om er te geraken. Fano op +/- 6 km is een heel mooie stad!
Mooie camperplaats, zeer mooi en heel net sanitair! We werden vriendelijk onthaald ondanks dat het al na 20u was. Plaatsen zijn klein, maar toch net groot genoeg om luifel uit te draaien. Electriciteit is beperkt. Bus naar Livigno stopt vlak voor de Cp