@heidebuben

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Goede plek voor één nacht. Vroeg inchecken garandeert een plekje op het grind. De toiletten zijn schoon, maar wat gedateerd. De eigenaar is vriendelijk en spreekt Duits.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een zeer idyllische camping aan een meer met vismogelijkheden. De eigenaar is buitengewoon vriendelijk en communicatief. De camping biedt superschone toiletten. Wifi is alleen beschikbaar in de toiletruimte. Water en afvoer: Er is een toilet aanwezig. Ik heb zwart water met een emmer naar het toilet gebracht en vers water bijgevuld met een gieter (er is een slang aanwezig). We waren zeer tevreden en bleven twee nachten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Goede plek op een weiland. De weg is hoorbaar, maar wij hadden er geen last van. De camping is goed uitgerust. Het sanitair is wat krap, maar alles is schoon! We waren blij dat we hier één nacht konden blijven. De wifi is wat zwak.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We werden zeer hartelijk ontvangen door de eigenaar nadat we ons telefonisch hadden aangemeld. Hij spreekt goed Duits. De ligging aan de E39 stoorde ons helemaal niet. We verbleven er één nacht en betaalden NOK 280, inclusief elektriciteit en vier douchemunten. De camping biedt alle benodigde voorzieningen voor water en afvoer. Het sanitair is wat gedateerd, maar schoon.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Perfect gelegen aan het fjord in een natuurreservaat. De camping is goed georganiseerd en heeft zeer schone toiletten. We verbleven er twee nachten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Super mooi gelegen plek aan het fjord en zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaren. De faciliteiten zijn zeer schoon en de camping is goed uitgerust. De prijs zou moeten worden bijgewerkt

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Zeer vriendelijk ontvangst door de Duitse eigenaar. De accommodatie is goed uitgerust en biedt daarom een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je merkt nauwelijks dat je vlakbij de snelweg woont. Prachtig gelegen aan een meer.