@heidestob
- 2022
- LMC Cruiser T662G
- 2016
26-27/4/2026 Restaurant en terras helaas gesloten. Sanitair goed, warme douche. Afwas slecht, water steenkoud. Niet geschikt voor campers groter dan 7,5 mtr. We betaalden voor twee personen, camper en een hond: €33 all in. per nacht.
2* voor dichtbij het centrum vd stad. Verder …zeer veel verkeers lawaai van de direct naast de camping gelegen weg en iets verderop zwaar treinverkeer, ook ‘s nachts. Open veld en afgebakende plekken die eigenlijk te klein zijn. Sanitair is ok. Voor 1 nacht ok, daarna snel wegwezen! En te duur …

Prima camperplaats achter de brasserie. Gratis staan, zonder voorzieningen. Super pizza’s etc. en heerlijk bier door hun zelf gemaakt. Super aardige eigenaren Julie en Fabrice. Een aanrader voor iedereen. gr Richard en Nellie

Een fantastische camping waar ook honden een heerlijke vrije tijd hebben. Onder toezicht van hun baasjes mogen de viervoeters vrij over het volledig afgerasterd veld lopen waar je zelf ook met je tent, caravan of camper staat. Het sanitair is werkelijk geweldig, ruime douchecabines met heet water dmv thermostaat kranen. Afwassen kan onder een afdakje en heeft “gloeiend“ heet water. Mooie wandel en fiets mogelijkheden. Voor ons meer dan 5 *