@henkkk
- 2016
dit was een onverwachte super fijne gezellige goed geregelde camperstop met gezellige eigenaren zelden zoiets meegemaakt bedankt voor de fijne tijd we proberen zeker nog eens terug te komen gr henk kemper
Wat een slechte camping. Veel geluidsoverlast van snelweg en trein. Het lijkt wel een bouwput. Niks is af. Douches koud en ijskoud water. Douchen achter een gordijn is van voor de oorlog. Veel kuilen en plassen op de camping. Slecht sprekend personeel. Afvoer chemisch toilet was vuil. Hier voorbijrijden of zelf kijken en ondervinden.
peter en nelly jullie hebben het goed voor elkaar alles super goed geregeld zelden zo een fijne camperplaats gezien we hebben ook lekker eten in hun slagerij gehaald hoefden niet te koken bedankt voor de mosselpannen lenen en de fijne tijd hier gr henk kemper
fijne wel drukke camperplaats supervriendelijke beheerder en zijn vrouw doen er alles aan om je een plaats te geven alleen jammer dat je water en lozen buiten de camperplaats moet doen verder niks op aan te merken
fijne camperplaats .Van niemand last gehad.. Leuk centrum en fijne beheerder al meerdere keren geweest hier toppie. henk kemper
erg slecht egoistie ś denken alleen maar aan geld wij hadden 2 plaatsen gereserveerd vorige week na 50 km gereden te hebben zijn we daar aangekomen maar konden er niet staan vawege de modder en plassen water van te voren nog gevraagt maar niks van gezegt slecht we hadden stuk hiervan op facebook gezet hiervan maar hebben ze verwijdert zielig
Wat een saaie plaats wifi werkt niet ,en om 4 uur snachts wakker van de hanen Allemaal stalen hekken en centrum is ook niks de groete
top camperplaats maar restaurantje laguna beach heeft nieuwe eigenaar is zwaar achteruitgegaan zijn met 3 personen ziek geworden na eten de hele nacht wakker geweest weekend verpest maar camperplaats is verder top
fijn weekend gehad bij beheerder henk we waren er met 2 campers goed weer fijne plek en super vriendelijke beheerder wat wil je nog meer
nette camperplaats. vriendelijke eigenaren Smalle plekken zomer kan de luifel niet uit dat is enige verder top
Mooie goed verzogde camperplaats met grote plaatsen. Vriendelijke behulpzame beheerders en mooi centrum er bij op loopafstand met veel horeca
lokatie is mooi maar deze avond en nacht werd de camperplaats wakker gehouden door jeugt met scooters en vuurwerk echt heel de nachttot 7 uur smorgens hoe houden ze het vol en geen politie te bekennen nooit meer hier naar toe dit heb ik nog nooit meegemaakt
jammer meneer gilles dat je het zo duur maakt denk dat veel mensen nu wegblijven jij maakt camperplaats kapot maar is ook de bedoeling van jou
jij bent zelf een beedje veel dom en kortzichtig Mijn honden hadden niet gepoept, en mocht dat gebeuren, dan ruim ik het op poulus groetjes aan die oude ssr herman
met kerst geweest met 2 campers fijne plek met vriendelijke beheerders gr henk kemper ehv
super locatie met fijne beheerders leuk weekend gehad we komen weer terug aspergesoep eten gr van de 3 eindhovense stellen
wat een mooie plek fijne beheerders zojuist oliebollen gekregen veel te zien schepen en strand en veel eetgelegenheden mooie schone sanitaire voorzieningen henk&mia
weer fijn weekend gehad bij deze fijne mensen henk kemper
wat een sagerijnige beheerder .Hij wou dat ik met mijn 2 kleine hondjes links de bossen in zou lopen terwijl ik de andere kant in moest hij werd hier erg kwaad om ik zij dat hij niet bepaalde welke kant ik in liep hij zij dat hij de baas was en dat ik 2 euro extra moest betalen mooi niet dus
poul en corry jullie zijn toppers hou je goed en gezond in deze moeilijke tijd gr henk uit eindhoven was fijn weekend
superplekske kan niet beter
eigenlijk een 10+
Sitecode: 22091
toppertje super gezelige bourgondische camping
Superplaats nette vriendelijke beheerder, die een welkomsgesprek komt houden; echt daar kunnen er nog veel van leren. Weekend geweest van 12-1 en dat er geen toilet is kon hij niks aan doen ligt aan gemeente, die daar toestemming voor moet geven.