@hoedanigheid508
- 2009
- Mercedes-Benz Anders Anders
- 1977
- Buscamper
wij vonden het goed! gewoon kaartje gekocht en achter in gestaan. kon ook vers water tanken. wilde zwijntjes gezien en mooi dichtbij het strand als je nodig moet kan dat bij het strand daar heb ik ook een douche gezien
hele fijne locatie prachtig wandelen en als je de route neemt om onder bij de krijtrotsen te komen, kom je in het hooft seizoen bijna niemand tegen. schitterend. museum bij Konings stoel ook echt de moeite waard.
leuke plek direct aan een fkk strand, fijne beheerders. smiddags staan er autos op de plekken, als je vraagt of er na 1800 plek is dan zijn de strand gasten weg en zo konden wij hier toch nog slapen. top
wij hadden soortgelijke ervaring, er zitten idd asielzoekers naast, de jongen van de camperplaats doet ook de beveiliging van die mensen. vandaar dat hij wat "grundlich" is. verder vonden we het wel oke. het voelt als een oude Duitse kazerne en het sanitair is goed.
leuke kindvriendelijke naturisten camping, we hebben er in 2023 een paar dagen gestaan alles goed voor elkaar en de mensen sfeer is geweldig
hier 2 nachten geslapen echt geen probleem, onder is de parkeerplaats voor campers. de w.c. is los van 6 tot 22 uur en je betaalt gewoon per dag. 45 kronen. echt een aanrader. super leuke fossielen gevonden
fijne plek, van de westkant niet te bereiken als je hoger ben dan 3.20 m even omrijden langs de snelweg en dan kun je er prima komen. leuke plek voor als je met kinderen rijd
mooi camperplaatsen, en klein stukje lopen naar het Nije Hemelrijk. daar waterkussen parcours gedaan echt een aanrader! strand schoon en netjes camping en sanitair ook. douchen met kaart. (borg) wij betaalden 85 voor 2 nachten ,2 volwassen 2 kinderen van 7 en 9 top.