@hopifun
Prachtige, kleinschalige en beschutte camping op ideale locatie tussen Den Burg en Oosterend. Sanitair is prima en brandschoon. Aardige ontvangst bovendien. Joost
Wat een verrassend mooie camping. Wij waren op doorreis, maar hadden er best langer willen staan. Een prachtige omgeving. Niet ver van de hoofdweg, maar toch het gevoel van de middle of nowhere. Inderdaad geen winkels in de buurt, maar een best goed gesorteerde kampwinkel, een restaurant en op het terras speciaalbier uit de omgeving. Een echte aanrader! Joost
Dit lijkt nog steeds een prima CP te zijn, zoals in de vorige reviews beschreven. Faciliteiten zijn nog aanwezig. Voor ons te vroeg om te stoppen, maar ik zou hier zeker een nacht kunnen staan. Joost
Prima CP voor een bezoek aan Grenada. In Marcarena zelf is niets te doen. Er zit wel een kleine supermarkt. Centrum Grenada en Albaicin zijn met de fiets in een half uurtje bereikbaar. Grenada is geen fietsstad, maar prima te doen. De tram stopt overigens op een paar honderd meter van de CP. Faciliteiten zijn oké. Het is schoon en werkt allemaal. Wel wat weinig toiletten en douches als het vol staat denk ik. Joost
Prima plek voor een bezoek aan Valencia dat met de fiets binnen 30 min te bereiken is. Stel je niet teveel voor van de ambiance, maar de plek is veilig en heeft super schoon sanitair. De beheerder José is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Zeker een aanrader dus. Joost