• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@hswv25

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooie en rustig gelegen camperplaats met ruime plaatsen. Vanaf hier fiets je in 15min naar Den Bosch via een mooie route. Helaas vonden we het mooie sanitair niet schoon, zowel de toiletten als de douches niet, en dit was echt niet van een paar dagen of een week. Jammer, want alles is nog maar een paar jaar oud. Op de afvalcontainer kropen maden. We hebben 't met de vriendelijke(!) eigenaar besproken die 't positief oppakte en ernaar gaat kijken.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooi langgerekt park met zowel mooie bungalows als ruime kampeerplaatsen. Buiten het hoogseizoen en buiten vakantie- of vrije dagen voor Duitsers om gerekend, is het hier hartstikke rustig. Uitstekend sanitair (7 min douchen voor 50ct). Zeer vriendelijke/behulpzame eigenaren; NL, maar al (bijna) hun hele leven hier woonachtig. Mooie omgeving ook. Rijk aan heuvels, daardoor (ook met el. fiets) pittig om omhoog te fietsen. Veel wandelmogelijkheden.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wat een ontzettend mooie camping met een gastvrije hostess en zeer goede voorzieningen: uitstekend sanitair, ruime plaatsen, rust, natuur, goeie wifi. We hebben met de camper slechts 1 middag en nacht hier doorgebracht, dus kunnen over de omgeving niks kwijt.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wat is dit een heerlijke plek, een verstopte oase van rust met zingende vogels om je heen. Aankomen en vertrekken wanneer je wilt, geen poespas, gewoon gastvrij! Er is 1 schoon toilet voor het terrein. Mocht het sanitair ooit uitgebreid worden met een douche, dan worden het 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wat een heerlijke, rustige camping vol groen en zingende vogels! Schoon sanitair! Als er geen minpunten waren, was dit een topcamping!!! Behoorlijk aan de prijs door diverse bijkomende kosten, wat dubbelop voelt (kampeerkosten, electra, bijdrage milieu en energie, 50 cent voor het douchen, toeristenbel.). De douche was niet erg warm en ook niet krachtig genoeg, op 'n gegeven moment zelfs ff koud. In de schaduw veel last van piepkleine vliegjes.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Op deze camperplaats hebben we 2 nachten prima vertoefd. Vriendelijke eigenaren! Zaterdagavond en zondagmorgen werden we getrakteerd op iets lekkers, wat een luxe en vriendelijkheid! Naar ons idee was de afstand tussen de campers niet erg ruim. Ook was er niet veel privacy. De sanitaire ruimte vond ik vaak niet fris ruiken, alsof er niet voldoende kon worden geventileerd. In de afwasruimte vliegen af en toe de boerenzwaluwen om je heen, geweldig!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooie rustige camperplaats, vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen, veel groen rondom, ook schaduwplekken bij hoge bomen. Stroom €3/nacht. Echt het enige minpuntje was een blaffende hond 's nachts een boerderij verderop.