@hvwalwyk
- 2007
- Frankia Comfort Class I 740 BD
- 2007
- Integraal
Super locatie voor bezoek aan Mantera. Eigenaar zal alles doen voor je bezoek aan Mantera en verzorgd pendeldienst Alles bij de prijs inbegrepen. Hij is trots op zijn woonplaats en zal veel info met je delen. Niet verder zoeken en hier gaan staan met je camper.

Ruime CP welke nog in ontwikkeling is. Eigenaar is druk bezig met uitbreiden sanitair maar heeft er voor gezorgt dat er wc en douche gebruikt kan worden. Je hoeft maar een kik te geven en hij regeld het voor je. Ruime plaatsen met prachtig uitzicht met toegang naar strand met super helder water.

Terein met kleine plaatsen aan drukke weg. Sanitair voldoende maar erg kleine ruimten. prijs aan de hoge kant voor wat te krijgt. 20 euro per 24 uur incl. V&E

Slagboom intree was verwijderd. Je dient een ticket te halen bij de automaat en bij voorruit te leggen. Max 48 uur en betalen bamkpas mogelijk, wel moeilijk afleesbaar met de zon er op Service alles aanwezig en open

Prima mix-parking met 9 plaatsen voor campers voor 5 euro per dag. Alles nieuw aangelegd met pracht schoon sani station. 250 m supermarkt en vlak naast restaurant met mooi terras. 500 m mooi strandje

Prima ruime CP aan de Moesel. Afstand naar Bern kastel kuez is 3km en prima te doen op de fiets. Prijs juli 2019 is nu 14 euro per dag en voor douchen apart betalen. Leuke ontmoetingsplaats om iets te eten of te drinken.