@ideaal3
heel erg bedankt, erg fijne plek om te verblijven
Super camping (voor doorreis). Ligt op een paar 100 meter van de snelweg. Die hoor je wel iets, maar het is niet storend. Modern en schoon sanitair, WiFi, broodservice ‘s morgens vanaf 8u, soort snackbar erbij (prima eten) en naast de camping een Italiaans restaurant. Zeer compleet en aardige mensen. (praten goed Engels)
Genoemde prijs is wat optimistisch.. Het is nu € 10pp + € 7 voor kleine/normale camper + € 1,50 belasting pp. Dus voor 2 personen + camper € 30. Schoon sanitair, aardige mensen, WiFi redelijk
Prachtig gelegen camping, op terrassen in een olijfboomgaard vlakbij Siena. Superstil, veel vogels. Het restaurant zat vol Italianen, zal dus goed zijn. Sanitair is wat verouderd, maar prima. Dames en heren niet gescheiden, links-rechts in 1 ruimte. Per kant 2 wastafels, 2 toiletten (geen wc-papier) en 1 prima warme douche. Het was er schoon. Licht mbv een strak ingestelde bewegingsmelder. Niet luxe, maar wel alles wat nodig is.
camping heeft alles: schone douche annex toiletruimte (soort badkamer) met zeep, prachtige ligging op een berg, speelgoed, voetbalveldje, schommel, stookplaats voor/met hout, gratis fatsoenlijke WiFi, er staan een heel stel bbq’s, heerlijk rustig. Alleen de prijs is te riant vind ik. Wij zijn puur op doorreis en betaalden € 45 (was eigenlijk € 48) voor 3 personen en een camper.
prachtig gelegen op terrassen in de heuvels; modern en schoon sanitair. voor 3 personen met camper € 33/nacht; dat vond ik het enige minpunt