@inaldesa
- 2022
Heerlijke camping, prachtig aangelegd, toffe speeltuin, mooi sanitair, lekkere broodjes en pizza’s en natuurlijk de geweldige omgeving. Voor herhaling vatbaar!
Sitecode: 101936
Afgelopen weekend drie nachten geweest en genoten. Wat een heerlijke plek met fijne plaatsen. Lekkere broodjesservice, prima sanitair, een automaat voor het legen en schoonmaken van je toiletcassette, heerlijk zwemmen of suppen, en een prachtige omgeving om te fietsen. Het oorlogsmuseum met fietsbrug vlakbij en erg leuk! En Overloon is gezellig met een heerlijke ijssalon. Wij komen zeker terug.
Wat een heerlijke plek. Net geopend maar wat hebben ze het al goed voor elkaar. Alles even goed verzorgd, lekker kleinschalig en daardoor ook rustig. Ligt in een prachtig natuurgebied, mooi uitzicht. En via een fietspad heel gemakkelijk op de fiets naar Elche. Zin in broodjes ‘s morgens? Ze regelen het. Simone en Dennis, hartelijk dank voor de service en goede zorgen. Wij hebben genoten bij jullie en komen graag nog eens terug!
Een echte parel! Je staat heerlijk in de fruitboomgaard, fantastisch sanitair -twee sanitairgebouwtjes waarvan éën gloednieuw- en een geweldige landwinkel met terras erbij. Wij hebben genoten, ze gaan ons hier terugzien!
Wat een mooie camperplaats, zeer goed verzorgd, ze hebben het daar goed voor elkaar. Prachtig aangelegd waardoor je bij iedere plek echt veel ruimte hebt. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! 👌