@innovan590
geweldige locatie, weinig parkeerplaatsen, rustig, schoon en zeer vriendelijk. Opnieuw en opnieuw
Goede ligging t.o.v. de rotsstad, kamperen aan drukke weg, vriendelijk personeel, sanitair ondergronds. Toiletten kunnen niet op slot. Douchen in de collectieve kleedruimte
Geweldige locatie, vriendelijke ontvangst. schoon sanitair, wel wat duur
De camping ligt direct aan het meer, toplocatie, busverbinding op 1 minuut afstand. Het is 15 minuten lopen naar de lift... De plaatsen zijn vrij smal tussen de langdurig kampeerders. Douches en toiletten zijn oud en deels beschimmeld, wat heeft ons enorm verrast. De rest van de plaats is goed onderhouden.
Niveauopslagflessen, afvoer van chemisch en grijs water. 5 minuten lopen naar het kleine stadscentrum. Absoluut oké voor één nacht.
Mooi gelegen plek, helaas niet genoeg douches en toiletten, douchemerken veel te duur voor 3 minuten warm water... verder zeer vriendelijk personeel.
Beetje verouderd, maar je hebt er totale rust en een prachtig uitzicht op de Lahn. Toiletten en douches waren altijd schoon. De tuinman is een beetje chagrijnig;). Elektriciteit wordt per kWh in rekening gebracht.
Geweldige camping, prima staanplaatsen, schone toiletten en douches. Zeer vriendelijk personeel, we komen terug?